Kijelentkezett felhasználó kép

Rólunk

A Gyerünk, anyukám! az ország elsőszámú, kisgyerekes anyukákat, és most már gyerekvállalás előtt álló nőket, nagymamákat, sőt apukákat is megmozgató online edzőterme. Az edzéseket az oktatók amellett, hogy végigcsinálják, folyamatosan figyelnek arra is, hogy az otthon tornázók helyes technikával dolgozzanak. Hiteles, jó fej edzők, időzített edzésvideók, magas szakmai színvonal és egy szuper lelkes közösség. - ezt tudja a Gyerünk, anyukám!

A mára már mozgalommá vált anyukatornát Nóri személyes igénye hívta életre.

Nóri három gyerekével
"Háromgyerekes anyukaként pontosan tudom és tapasztalom is, hogy sokszor egyszerűen semmi esély arra, hogy elszabaduljunk otthonról. Ha viszont otthon tornázhatsz, ráadásul úgy, hogy közben a háttérben halad a házimunka, nem kell felvenned menő edzőcuccokat és senki nem látja a kócos hajadat, a testmozgás helyett az otthoni teendőkkel és a megjelenéseddel kapcsolatos aggodalmaid maradnak el. Elsősorban saját magam miatt tettem nyilvánossá a tornáimat, ez segített abban, hogy elkezdjek újra rendszeresen mozogni. Kitartást és lendületet ad, hogy más, hasonló helyzetben lévő anyukákkal megoszthatom mindennapos harcaimat a testemmel."

Mire számíthatsz az online tornával kapcsolatban?

A regisztrációt követően ingyenes próbahetet biztosítunk, illetve MINDEN szolgáltatásunkra egy hetes pénzvisszafizetési garanciát vállalunk, így egyáltalán nem kell rizikót vállalnod. Egyetlen döntést kell meghoznod: képes vagy-e motiváltan, egyéni ütemben tornázni otthon? Ebben az esetben válaszd a hetente frissülő videótárunkat vagy szükséged van a veled együtt tornázók virtuális közelségére, az együttmozgás élményére, az extra motivációra és arra, hogy ne neked kelljen összeállítani az edzésterved? Akkor pedig válassz egyet az évente hatszor közös rajttal induló 8 hetes edzésprogramjaink közül, melyekről a Szolgáltatások menüpontban találsz részleteket. Ha pedig teljes pályás letámadásra vágysz, turbózd fel mindezt a Gyerünk, anyukám! étrendjével!

Milyen órák közül választhatsz?

A 12. betöltött terhességi héttől tornázhatsz velünk a terhességi korodnak megfelelő órákon, majd a szülés utáni 6. héttől elkezdheted a szülés utáni regenerációt, mely után további 4 erősségi szinten találsz nálunk tornákat. Has- és gátizom regenerálás, tartásjavítás, jóga, Pilates, Maminbaba, különböző táncos órák, súlyzós és gumiszalagos erősítő, illetve pörgős kardió alakformáló edzések érhetőek el nálunk a hét minden napján.

Miért éri meg csatlakoznod?

Tudjuk, az élet nagyon sűrű, de arra biztatunk, hogy szakíts időt magadra! Mindannyiunknak kell egy kis énidő, amikor feltöltődhetünk és új lendületet vehetünk az anyasághoz. Csak kapcsold be a géped és már indulhat is a mozgás! Virtuális edzőtermünk segít, hogy addig is fejleszthesd a tested, amíg a négy fal közé vagy zárva. A hetente frissülő videótárunkkal vagy bármelyik 8 hetes programunkkal könnyedén megtervezheted az edzésmeneted. Tűzz ki célokat és érd el az összeset velünk, legyen szó egy futóversenyről vagy a régen vágyott nagy fogyásról!

Rólunk mondták

Egyszerűen csúcsszuper ez a program!! Már maga a létezése!!
Imádom, kipurcanok, felpörgök, lelazulok, stresszkiadok, felfrissülök, belehalok, szépülök, vállveregetve ágybazuhanok.............tusi után.

Köszönöm!
👍😃❤️

Pataki-Kulcsár Icu

Pataki-Kulcsár Icu

Szuper jó tornák, szuper jó oktatókkal, hihetetlenül segítőkész és baráti közösséggel!
Rengeteg kedves ismerőst szereztem, a mozgás beépült az életembe, és fogytam is 10 kilót fél év alatt.

Köszönet érte!

Sajó Bori

Sajó Bori

A hely, ahol végre nem kell szégyenkezni, és senkinek sem megfelelni.
Együtt küzdünk, mind ugyanazért és mégis másért :)

Mag Boglárka

Mag Boglárka

Ha szülés után le akarod dobni az otthonkát és közösségbe menni minden valóságoddal együtt, ennél jobb helyet nem is találhatsz! Támogató, elfogadó, motiváló közösség és még mozoghatsz is velü(n)k.

Itt mindenki átélte, amit most te.

Bozainé Szirtes Dóra

Bozainé Szirtes Dóra

Változatos, megunhatatlan és 1 éve az életem része.
Hogy miért? Mert ugyanolyan nők csinálják mint én - és ha ők képesek megoldani a mozgást, akkor én is.

Nevetve-izzadva :)

Nagy-Majoros Zsanett

Nagy-Majoros Zsanett

A Gyerünk Anyukám egy mókás, vicces igazi hús-vér emberekből álló támogató közösség, akiknek köszönhetően nem csak a mozgást szerettem meg és építettem be a mindennapjaimba, hanem egy önmagában bízó, a kihívásokat felvállaló nőt faragtak belőlem.

Lengyelné Czakó Patrícia

Lengyelné Czakó Patrícia

Hihetetlen, hogy létezik még ilyen "hely", ahol vadidegen emberek (NŐK!) nem marják egymást, nem konkurálnak, nem leszólják a másikat, hanem - bocsánat! - szeretet éreznek egymás iránt. Hogy építő, konstruktív, bátorító megszólalások vannak. Hogy (ön)iróniát és humort is kapunk, tanulunk. Egymástól, egymásért. Nagyszerű a részének lenni.
Persze bícsbádit is akarok, de az már csak a hab a tortán :)

Balázs Brigitta

Balázs Brigitta

Elismeréseink

#BeActive Local Hero díj, 2019, Európai Sporthét
Terézanyu pályázat, 2016, Richter különdíj a közösségekért
Coca Cola Testébresztő Díj 2015, abszolút győztes a zsűri döntése alapján
Marie Claire EGYÜTT KÖNNYEBB! Kampány a Nőkért 2015, legeredetibb pályázat különdíja

Megjelenések