Kijelentkezett felhasználó kép

Szakértők

Jakus-Kruchió Évi

Jakus-Kruchió Évi

Évi adatai

Csatlakozott: 2018. február 20.
Gyermekei: 3

Évi bemutatkozása

Sziasztok, Jakus-Kruchió Évi vagyok. Gyógytornász, aerobic edző és 3 gyermek édesanyja.

Ez a 3 kis energiabomba segített nekem abban, hogy megtaláljam a saját utam, azt ami igazán feltölt és biztosítja az "Anya türelmes" szintet. Ez pedig nem más, mint a mozgás.

Gyógytornászként főleg olyan édesanyáknak segítek, akik szétnyílt hasizom és gátizom problémákkal küzdenek. Szeretek velük dolgozni, hiszen tudom milyen izgalmas 1-1 napjuk, ők mégis beleszuszakolják a magukra fordított időt.
Edzőként gerinctréningen, dinamikus jógán, alakformálón vagy funkcionális köredzésen izzasztom a csapatomat, akik velem vannak immár 5 éve. Hálás vagyok értük nagyon.

Ha a gyerkőcök mellett esetleg unatkoznék (amúgy nincs ilyen...) avagy időm engedi nagyon szeretek sütni, új hobbim a gyémántkirakózás és iszonyatosan örülnék, ha be tudnék fejezni egy könyvet.

A Gyerünk, anyukám! világába a légzőtornát hozom el. Pár évet tüdő műtöttekkel foglalkoztam, itt tanultam meg, hogy a tudatos légzés mennyire fontos a mindennapi életben és mennyi mindenre megoldás jelenthet. Ti is tudjátok milyen jól jön pár nyugodt, mély légvétel, amikor kitör otthon az armageddon, és ebben a helyzetben magunkat, majd a gyereket is nyugtatni próbáljuk. Emellett iszonyatosan fontos a megfelelő légzés sportolás közben, szüléskor vagy stressz helyzetben. Azt gondolom, kicsit olyan ez a terület, mint a gátizom tréning, nem biztos, hogy kellő figyelmet fordítunk rá. No de majd most...belégzés...kilégzés, vágjunk is bele.