Kijelentkezett felhasználó kép

Gyakran ismételt kérdések

Hogyan lehet a...? Mikor kell a...? Miért van/nincs a...? Hol és hányszor tudom a...?

Regisztrált és érvényes előfizetéssel rendelkező tagjaink bármelyik órához egy gombnyomással csatlakozni tudnak a gyerunkanyukam.hu portálon keresztül. Ehhez lépj be azzal a mailcímmel, Facebook, vagy Google accounttal, amivel regisztráltál (ezek mind külön profilok, hiába ugyanaz a mailcím tartozik hozzá!) és kattints a jobb felső sarokban az ikonra, majd a legördülő menüben találod az előfizetésed. Ha többféle termékünket is megvetted (Videótár+program vagy kétféle program egyszerre) akkor ugyanitt tudsz váltogatni a termékek között.

Első lépésként ajánlom, hogy nézd meg a kínálatunkban szereplő előfizetéseket, amit a Szolgáltatások menüpont alatt találsz meg. Itt tudsz szűrni a céljaid és a jelenlegi élethelyzeted alapján, illetve, ha az összes termékre mész, akkor többféle szempont szerint tudsz tovább szűrni. Keresgélj kedvedre az előfizetések között, válaszd ki, hogy mi passzolna hozzád leginkább a saját preferenciádat, rutinodat, edzettségi szintedet és motivációdat is figyelembe véve. A leíró oldalakra kattintva elolvashatod a legfontosabb tudnivalókat, hogy melyiket kinek ajánljuk és mire készülj, ha ki szeretnéd próbálni. A 8 hetes programoknál egy-egy próbaórát is találsz, hogy könnyebb legyen a választás. A tanárokról részletesen olvashatsz a Legénység menüpontban, böngészd végig, ki, miért és hogyan tart órát. Ha ezek alapján sem tudsz dönteni, akkor írj egy emailt a mailto:szerintem@gyerunkanyukam.hu címre.

Először regisztrálj a gyerunkanyukam.hu oldalon. Ezt követően válaszd ki, melyik termékünket szeretnéd megvenni: Videótár, program, tanfolyam, vagy étrend. A termékért a portálon keresztül kártyával tudsz fizetni. Az elektronikus számládat a sikeres tranzakció után automatikusan küldjük emailen és a megvásárolt terméket azonnal látni fogod a profilodon belül. A tanfolyamok, az étrend és a videótár azonnal elindul, ahogy előfizettél, a programok mindig egy fix napon indulnak. Ha bármilyen kérdésed van az előfizetéssel kapcsolatban, kérlek, írj egy üzenetet az mailto:elofizetes@gyerunkanyukam.hu címre.

Igen. Ha regisztrálsz az oldalon, jogosult vagy egy hétig előfizetés nélkül is kipróbálni az óráinkat. Az egy hetes próbaidőszak a regisztrációt követően automatikusan elindul.

Ez a te saját, belső oldalad. Belépés után automatikusan ezt az oldalt éred el, más oldalról pedig a jobb felső sarokban az ikonra kattintva tudsz ide eljutni. Itt található minden általad megadott infó és innen indíthatók a számodra elérhető edzések. Itt tudod megnézni a korábban megvásárolt termékeket és az aktuálisan futó szolgáltatásokat. Itt látod az eddigi teljesítményedet és elért eredményeidet is.

Nem, csak bankkártyával, illetve egyes termékeket SZÉP kártyával lehet kifizetni a portálon keresztül. Ha bármilyen kérdésed van az előfizetéssel kapcsolatban, kérlek, írj egy üzenetet az mailto:elofizetes@gyerunkanyukam.hu címre.

A sikeres tranzakciót követően a rendszer automatikusan kiállítja a számlát, erről kapsz egy emailt amiben szereplő linken le tudod tölteni a számlát. A későbbiekben is bármikor meg tudod nézni és le tudod tölteni a számlákat a profiloldaladon a Számlázás almenüben. Ha bármilyen kérdésed van az előfizetéssel kapcsolatban, kérlek, írj egy üzenetet az mailto:elofizetes@gyerunkanyukam.hu címre.

Kapsz róla egy automatikus emailt és a profiloldaladra kattintva (a jobb felső sarokban az ikonra kattintva) megjelennek a termékhez kapcsolódó órák és tudnivalók. ​

Nincs, mert az anyukák élete kiszámíthatatlan és ki szeretnénk venni a rendszerből azt a stresszt, hogy “vettem egy napijegyet de a gyerek pont belázasodott” vagy “kifizettem az óradíjat de a gyerek 10 perc után felébredt és nem tudtam tornázni”. Ehelyett bármikor, bármelyik órára, bármennyi időre be tudsz csatlakozni - ahogy pont kijön a lépés.

A tanárok kifejezetten kisgyerekes anyukák számára tartanak edzéseket. Mindent részletesen elmagyaráznak, több szögből megmutatnak, így otthonról, a nappalidból is jól követhető minden edzés. Minden órát kifejezetten otthoni sportolásra készítettünk.

Sikeres fizetési tranzakció után azonnal el is indul a 30 nap, amin belül korlátlanul használhatod a videókat. Az előfizetett időszak lejárati napját a profiloldalon meg tudod nézni. Ha bármilyen kérdésed van az előfizetéssel kapcsolatban, kérlek, írj egy üzenetet az mailto:elofizetes@gyerunkanyukam.hu címre.

A videótáras tagságod 30 napig, a Trimeszter kismama program és az Étrend 28 napig érvényes. A rendszer automatikusan megújítja a tagságodat, vagyis előfizetéstől függően 28, illetve 30 naponként automatikusan terhelésre kerül a havidíj mindaddig, amíg az előfizetésedet nem szünetelteted. Minden havidíj levonásáról emailt küldünk és a számlát a portálra belépve a profilodon belül a Beállítások/ Számlázás menüpont alatt meg tudod nézni. Azt, hogy mikor esedékes a következő havidíj a profiloldaladon a Beállítások/Számlázás menüpont alatt bármikor meg tudod nézni. Ha bármilyen kérdésed van az előfizetéssel kapcsolatban, kérlek, írj egy üzenetet az mailto:elofizetes@gyerunkanyukam.hu címre.

Felfüggeszteni, szüneteltetni az előfizetést a fordulónapot megelőzően van lehetőséged. A profiloldaladon belül kattints a Beállítások menüpontra, majd a Számlázás fülön kattints az Időszak végén lemondom feliratra. Ebben az esetben a már aktuálisan futó 28, vagy 30 nap végigfut, majd a következő 28, vagy 30 napos tagsági díj nem kerül levonásra. Ha bármilyen kérdésed van az előfizetéssel kapcsolatban, kérlek, írj egy üzenetet az mailto:elofizetes@gyerunkanyukam.hu címre.

Ha még nem nem járt le az előfizetésed, akkor ugyanott, ahol lemondtad vissza tudud állítani, hogy újra megújuló legyen a terméked. Kattints a profiloldaladon az Előfizetés újraindítása gombra. Ha már nem éred el az előfizetést, akkor a Szolgáltatások menüpont alatt tudod újra megvásárolni. Ha bármilyen kérdésed van az előfizetéssel kapcsolatban, kérlek, írj egy üzenetet az mailto:elofizetes@gyerunkanyukam.hu címre.

A profiloldaladon a Beállítások/Számlázás menüpont alatt mindig látszik a következő havidíj levonásának dátuma.

Ha legalább 75%-ban végignézel egy órát, akkor az edzés ablakának bezárása után be tudod jelölni hogy sikerült-e elvégezned az órát. Ha erre a kérdésre igennel válaszolsz, akkor a Profilodon belül az Edzéstörténetedben megjelenik egy pont. Ezeket a pontokat szorgalmasan gyűjtve a fittségi szintednek megfelelő kitüntetéseket kapsz (Éremgyűjtemény). Ezeket a pontokat szorgalmasan gyűjtve a fittségi szintednek megfelelő kitüntetéseket kapsz.

Az edzés ablakának bezárását követően automatikusan eljutsz az értékelő felületre, ahol 1-től 5-ig villámgyorsan le tudod osztályozni az órát. Ha bármilyen részletet is szívesen megosztanál velünk, akkor ugyanezen a felületen rendelkezésre áll egy szabadszavas rész is, amit a tanárok is el tudnak az óra végén olvasni. Írd meg nekünk mi tetszett vagy mit szeretnél másképp. Ha óra végén nem küldtél visszajelzést, de később mégis lenne hozzá kedved/időd, akkor csak simán küldj egy emailt a mailto:szerintem@gyerunkanyukam.hu címre.

Minden 10. elvégzett óra után szintet ugrasz, minden új szinthez új kitüntetés tartozik. Oszd meg őket Facebookon, hadd irigykedjenek a barátnőid :)

Az örökös ranglistán látod, hogy kinek hány pontja van eddig, vagyis 2018. januárja óta ki hány órán vett már részt. Saját helyezésedet akkor is látod, ha nem vagy az első 10 között.