Kijelentkezett felhasználó kép
Online otthoni torna anyukáknak
1 hétig ingyen kipróbálom

Melyik csomagot válasszam?

5993

a tornák száma
ezen a héten

56320

eddig leadott
kilók száma

25298

gyerek hagyja
anyukáját tornázni

2949

városból

91652

anyuka

Rólunk mondták

Egyszerűen csúcsszuper ez a program!! Màr maga a lètezèse!! Imàdom, kipurcanok, felpörgök, lelazulok, stresszkiadok, felfrissülök, belehalok, szépülök, vállveregetve ágybazuhanok.............tusi után.

Köszönöm! 👍😃❤️

Pataki-Kulcsár Icu

Pataki-Kulcsár Icu

Szuper jó tornák, szuper jó oktatókkal, hihetetlenül segítőkész és baráti közösséggel! Rengeteg kedves ismerőst szereztem, a mozgás beépült az életembe, és fogytam is 10 kilót fél év alatt. Köszönet érte!
Sajó Bori

Sajó Bori

A hely, ahol végre nem kell szégyenkezni, és senkinek sem megfelelni. Együtt küzdünk, mind ugyanazért és mégis másért :) 

Mag Boglárka

Mag Boglárka

Ha szülés után le akarod dobni az otthonkát és közösségbe menni minden valóságoddal együtt, ennél jobb helyet nem is találhatsz! Támogató, elfogadó, motiváló közösség és még mozoghatsz is velü(n)k. Itt mindenki átélte, amit most te.

Bozainé Szirtes Dóra

Bozainé Szirtes Dóra

Változatos, megunhatatlan és 1 éve az életem része. Hogy miért? Mert ugyanolyan nők csinálják mint én - és ha ők képesek megoldani a mozgást, akkor én is. 

Nevetve-izzadva :)

Nagy-Majoros Zsanett

Nagy-Majoros Zsanett

A Gyerünk Anyukám egy mókás, vicces igazi hús-vér emberekből álló támogató közösség, akiknek köszönhetően nem csak a mozgást szerettem meg és építettem be a mindennapjaimba, hanem egy önmagában bízó, a kihívásokat felvállaló nőt faragtak belőlem.
Lengyelné Czakó Patrícia

Lengyelné Czakó Patrícia

"Hihetetlen, hogy létezik még ilyen "hely", ahol vadidegen emberek (NŐK!)nem marják egymást, nem konkurálnak, nem leszólják a másikat, hanem - bocsánat! - szeretet éreznek egymás iránt. Hogy építő, konstruktív, bátorító megszólalások vannak. Hogy (ön)iróniát és humort is kapunk, tanulunk. Egymástól, egymásért. Nagyszerű a részének lenni Persze bícsbádit is akarok, de az már csak a hab a tortán :)"

Balázs Brigitta

Balázs Brigitta

Friss hírek

Érezd a ritmus: így fuss jól zenére!

Érezd a ritmus: így fuss jól zenére!

Trimeszter kulisszatitkok Dórival

Trimeszter kulisszatitkok Dórival

Így kösd le a gyereket nyáron

Így kösd le a gyereket nyáron