Kijelentkezett felhasználó kép

Hogyan működik a Gyerünk, anyukám! hűségprogramja?

Hogyan működik a Gyerünk, anyukám! hűségprogramja?

Hogyan tudok hűségpontokat gyűjteni?

Minden vásárlás után automatikusan jóváírjuk neked a hűségpontokat. Minden termék leíró oldalán feltüntetjük, hogy hány hűségpont jár érte a megvásárlása esetén. 

Mennyi hűségponttal indulok?

A hűségprogram 2023. január 31-én került bevezetésre. Minden korábbi felhasználónk a január 29-ig szerzett tornapontjai alapján kapott egy induló hűségpont egyenleget. Ha új felhasználó vagy január 30. után, akkor 0 ponttal indulsz. 

Honnan tudom, hány hűségpontom van?

Belépés után a jobb felső sarokban a nevedre kattintva lenyílik a menüsor, ott kattints a Hűségprogramra. Az aktuális egyenleged legfelül, a számegyenesen látszik. 

Hol lehet felhasználni a hűségpontokat?

A hűségpontokat kizárólag a Gyerünk, anyukám! berkein belül tudod felhasználni. Kattints a jobb felső sarokban a nevedre, majd a Hűségprogramra, és az ott feltüntetett termékek közül tudsz a pontjaid alapján válogatni.

Hogyan lehet beváltani a hűségpontokat?

Kattints a jobb felső sarokban a nevedre, majd a Hűségprogramra. Ott látod, hány pontod van, és hogy a rendelkezésre álló egyenlegedet mire tudod beváltani. Válaszd ki a kívánt terméket, és kattints az “aktiválom” gombra. Az aktivált termék és kuponkód azonnal elérhetővé válik számodra.

Mire lehet beváltani a hűségpontokat?

Hűségpontokat speciális videótárakra és egyedi kedvezményekre lehet beváltani. A speciális videótárak csak hűségpontokért vásárolhatók meg, az alap kínálatunkban nem szerepelnek. Kattints a jobb felső sarokban a nevedre, majd a Hűségprogramra, ott látod, milyen termékek és kedvezmények érhetők már el, és mihez kell még tovább gyűjtened.

Honnan tudom, hogy mire használtam már fel a hűségpontokat?

Kattints a jobb felső sarokban a nevedre, majd a Hűségprogramra. A számegyenes alatt válaszd a “ponttörténet” fület. Ott pontosan látszik, mikor és mennyi hűségpontot gyűjtöttél, illetve hogy mikor és mire váltottad be őket. 

Milyen gyakran változik a hűségprogramban a kínálat?

Ezt nem tudjuk pontosan előre megmondani :) de mindig szólni fogunk, ha valami a közeljövőben lekerül. Terveink szerint minden évben kikerül valami új - és lehet, hogy ezzel egyidőben egy-egy termék le is kerül a kínálatból :)

Meddig lehet beváltani a pontjaimat?

A hűségpontok nem évülnek el.


Ha bármilyen további kérdésed lenne a hűségprogrammal kapcsolatban, írj nekünk a szerintem@gyerunkanyukam.hu címre.