Local Hero Award bagde
compass

Staff élmények a Vega Októberről

Nem voltam biztos abban, hogy én vagyok a legalkalmasabb a Vega Október megszervezésére. Lelkesedésből nem volt hiány, na de hogyan fogok én, az örök félreevő ott példát mutatni?

Fejedelmi ezresek - Márta

Fogadjátok sok szerettel Márti beszámolóját! Milyen könnyű belehabarodni ebbe az otthon tornázós történetbe és elrepülni egyenesen az 1000 pontig:

Együtt megyünk! 2022 nagy durranása - ahogy a GYA csapat látja

Nem túlzok, amikor azt mondom, évek óta gondolkozunk azon, hogyan lehet az online tornázó nők közösségében segíteni az egymásra találást.

Már majdnem anyu Tinder, de azért mégsem :) Hogyan lehet két felnőtt nő között barátság, amikor kezdetben az egyetlen közös pont, hogy szeretnek a Gyerünk, anyukámmal tornázni?

ÍGY ALAKULTOK TI: 2021 NOVEMBER - DECEMBER

A karácsonyi rohanós, sütős-főzős, majd mindent megevős időszak ellenére rengeteg szuper átalakulást mutattatok meg a novemberi programkör csoportjaiban is. 

Csak30! Plusz - kulisszatitkok

A Csak30! Plusz programról az első és legfontosabb tudnivaló az, hogy a közösség kifejezett kérésére született meg. Mert hát azt mindenki tudja, hogy egy rendes, kiadós edzés 40 percnél kezdődik. Minimum. Vagy mégsem? :)

Bejgli kihívás 2022 - a stáb szemével

2022-ben is Bejgli kihívással kezdjük az évet, szám szerint ez lesz a harmadik. Egy még kísérlet, kettő még lehet véletlen, de három az már szokás.

Továbbiak betöltése