Kijelentkezett felhasználó kép

Lásd át a 8 hetes tornaprogramjainkat!

Lásd át a 8 hetes tornaprogramjainkat!

MI AZ A 8 HETES PROGRAM?

A Gyerünk, anyukám! kínálatában 4 hetes tanfolyamokból és 8 hetes tornaprogramokból, komplex futóprogramokból valamint étrendekből választhatsz.

A Gyerünk, anyukám! programjai nem csupán profi oktatók által alaposan átgondolt és körültekintően vezetett edzéseket kínálnak, hanem valódi közösségi élményt is. A 8 hetes programjaink fix napokon indulnak, és ez idő alatt folyamatosan kapcsolatban lehetsz a veled egy szinten tornázókkal, az oktatókkal és a GYA stáb tagjaival. Együtt örülünk a sikereknek és együtt vészeljük át a nehézségeket is, biztos lehetsz benne, hogy a közösség támogat és nem hagy magadra.

Nézd mennyi mindennel várunk a 8 hetes tornáinkban most:

Minden edzettségi szinten több tornaprogramból választhatsz, lásd át!

Ami még közös a programjainkban, hogy 

  • Heti 3 db 20-45 perces edzés vár rád, ezek 48, illetve 72 órán át elérhetők (tehát hétfőn-kedden, szerdán-csütörtökön és pénteken-szombaton-vasárnap érheted el az edzéseket. Ez idő alatt bármennyiszer elindíthatod és letornázhatod őket).
  • Támogató közösség és fergeteges hangulat vár a szinteknek megfelelő zárt Facebook csoportokban, ahol az edzőktől is lehetőséged van kérdezni.
  • Haladási napló segít abban, hogy nyomon követhesd a fejlődésedet.

MILYEN SZINTEK VANNAK?

1. szint: ez a regenerálódás helye, a szülés utáni időszakban innen indulunk, de aki évek óta nem mozgott és van is túlsúlya, annak is ezt a szintet ajánljuk. Sőt: ha eddig szívesebben nézted a kanapéról a sportot, akkor téged is szeretettel várunk.
2. szint: a Gyerünk, anyukám! programjai között Start néven találod.
3. szint: a Plusz becenévre hallgatnak a középhaladó edzéseink.
4. szint: ez az Extra névvel jelzett szint a kínálatunkban.
5. szint: ez pedig a Ninja, itt vannak a haladók haladói.


SZINTENKÉNT EGYMÁSRA ÉPÜLŐ PROGRAMOT KERESEL?

Ha kezdőként szívesen megindulnál, te már most tudod, hogy inkább az ugrálás nélküli vagy épp a nagyon izzasztó órákat keresed, akkor benevezhetsz a szintenként egymásra épülő programjainkra is. Ezeknek az az előnye, hogy ha konkrét a célod, akkor hosszabb távon is látod magad előtt az utadat, amin a legjobb szaktudásunkkal és a legemberibb közösségünkkel támogatunk edzésről edzésre. Lássuk, miből választhatsz!

Ez a Tónus programunk: egymásra épül, válassz belőle az edzettségi szinted szerint!

Ha erősítenél, statikusabb edzésekre, kevesebb ugrálásra vágysz, akkor a Tónus sorozatunk a te ideális választásod, mert

  • tokától bokáig átmozgat
  • erősít és formál anélkül, hogy ugrálnod kellene
  • fókuszban van a teljes test és a core izomzat is, fokozatosan nehezedő órákkal
  • az állóképességedet gyengéden, de eredményesen fejlesztjük
  • az ugrálásmentesség nem csak szeretem, nem szeretem kérdése, hanem az ízületeidet is kíméli, hiszen nem terhelnek a rázkódással járó gyakorlatok (akár 5-10 kilós súlyfelesleggel is elkezdheted akár a kezdő szintttől)
  • elképesztően jó hatással lehet az önbizalmadra
  • megtanulod a helyes izomhasználatot

Kezdő szinten a Erősítő Start, középhaladó szinten a Tónus Plusz, haladó szinten a Tónus Extra programmal várunk.

A Formaszervizben dinamikus órákra számíthatsz, Start, Plusz és Extra szinten is

Ha hosszútávú célod az alakformálás, és a problémás részekre összpontosítanál, mint a has, a láb és a popsi, akkor az Alakformáló programsorozatunk a neked való, hiszen

  • a látványos formásodás a cél, miközben is a törzsizomzatra és a mélyizmokra koncentrálunk, méghozzá saját testsúlyos, dinamikus gyakorlatokkal, nem kevés állóképesség javítással és alakformálással fűszerezve
  • változatos óratípusokkal várunk, állóképességi és erősítő blokkokkal színesítve
  • egyetlen izomcsoportot sem hagyunk ki
  • felpörgetjük az anyagcserét és a zsírégetést
  • egyre sportosabbnak, fittebbnek érzed magad közben és ha eddig nem volt része az életednek a mozgás, akkor ne legyen meglepetés, ha azon kapod magad: muszáj edzened, mert igényed van rá!

Kezdő szinten az Alakformáló Start, középhaladó szinten az Alakformáló Plusz, haladó szinten az Alakformáló Extra, a legerősebb szinten pedig az Alakformáló Ninja vár rád.

Próbáld ki a Kilométerfaló Fotóprogramjainkat a neked való szinten!

Ha a futás a mindened, vagy szeretnéd, hogy a mindeneddé váljon, akkor a kezdő lépésektől a félmaratonig elkísérünk. A futó edzéstervet Evetovics-Balla Hajnalka futóedző, funkcionális tréner, Spartathlon és Ultrabalaton teljesítő ultrafutó állítja össze, aki nem mellesleg kétgyerekes anyuka is. Miért velünk kezdj bele vagy érd el a vágyott futás célodat?

  • Úgy dolgoztuk ki a 8 hetes futóprogramokat, hogy közben javul és fejlődik az állóképességed, kondíciód és kitartásod.
  • Az egész test megerősítésére összpontosítunk a futás megalapozásának és távolságának hatékony növeléséhez.
  • Fókuszban van a rendszeres és – az izületekre mindenképp - kíméletes, de hatékony futás gyakorlása.
  • Ha a futás örömét és szabadságát keresed, akkor bármelyik szinten is vagy - akár az első lépés megtétele előtt, akár a sokadik kilométerednél - velünk megélheted ezt!

Kezdő szinten, az első futólépések közös megtételével és 20 perces, belesétálás nélküli céllal várunk a Kilométerfaló Mini Futóprogramban; ha már túl vagy néhány futás órán, és szeretnéd, hogy meglegyen az első néhány 5 kilométered vagy egyben lefuss 40 percet, akkor a Kilométerfaló Midi Futóprogram lesz a jó választás. Ha már megy az 5 km / 40 percnyi futás, de még csiszolnál rajta, akkor a Kilométerfaló Midi Stabilizáló programot érdemes kipróbálnod. Ha már inkább a 10 km-es táv felé kacsintgatsz, akkor a Kilométerfaló Maxi Futóprogrammal érheted el a vágyott célt, ha ezen a 10 km-es távon stabilizálnád és gyorsítanád a teljesítményed, akkor a Kilométerfaló Maxi Stabilizáló Futóprogramban várunk. Ha a 15 km elérése lebeg a szemed előtt, akkor a Kilométerfaló Maxi Plusz Futóprogramban a helyed, és ha még ez is kevés, akkor irány a 21 kilométer lefutása, a Kilométerfaló Félmaraton Futóprogramban.

Ha csak 30 perced van a tornára, és ebbe mindennek bele kell férnie: a bemelegítésnek, az edzésnek és a nyújtásnak is, akkor a Csak30! sorozatunk lesz a leginkább a napodba illeszthető.

  • Alakformáló és erősítő órákkal várunk, miközben az is a célunk, hogy a rohanó mindennapjaidban szuperül levezethesd a feszültséget.
  • A komplexitásra ebben a programban is törekszünk: kombináljuk az erősító és a kardió blokkokat az állóképességed fejlesztéséért
  • A tartásjavításról sem feledkezünk meg, kíméletesek leszünk az ízületeiddel, ezúttal is fokozatosan és biztonságosan építkezünk.
  • Megcáfoljuk, hogy a 30 perc semmit nem ér!
  • Minden szinten 5 oktató gondoskodik a változatosságról: Pilates, gerinctréning és dinamikus alakformálás vár rád.

Kezdő szinten a Csak30! Start, középhaladó szinten a Csak30! Plusz, és haladó szinten a Csak30! Extra programba csaphatsz bele.

 

Gyere, válaszd ki, melyik tetszik neked, és tornázz velünk! Ha pedig kérdésed van, hogy merre indulj, akkor írj nekünk a szerintem@gyerunkanyukam.hu címre, gyorsan és szakszerűen válaszolunk neked!