Kijelentkezett felhasználó kép

Tornázz, hogy tornázhasson!

Tornázz, hogy tornázhasson!

#gyerünkanyukám #tornázzhogytornázhasson #együttkönnyebb

2023. augusztus 28. és szeptember 1. között, azaz hétfőtől péntekig tornázz velünk. Bármit velünk vagy nálunk. Mindent. És minden velünk mozgó gyerünkanyuka tornapontját hozzáadjuk a nagy közöshöz: minél több lesz a végeredmény, annál többeknek biztosítjuk az ingyenes helyet a szeptemberi programkörre. Ebben az időszakban a Nyárbúcsúztató ingyenes videótárral is tornázhatsz: az itt gyűjtött pontok is beleszámítanak a közösbe!

Ez már hagyomány!
Most már hagyomány a Gyerünk, anyukámnál, hogy minden tanévkezdéskor gondolunk azokra, akiknek nem fér bele, hogy a tanévkezdés körüli kiadások mellett magukra is költsenek. 
A gondolunk a teljes közösségünkre igaz, hiszen két éve az egyik anyukától kaptunk egy levelet: ő akkor támogatni szeretett volna egy másik anyukát, akinek ez az időszak nagyon nehéz volt. Levél levelet követett, nyilvánossá tettük a lehetőséget és elhűlve olvastuk az üzeneteiteket, amiben a felajánlói és felhasználói oldalon is elképesztően kinyitottátok a szíveteket.
Mi is az önmagunkra szánt kiadásokat nyessük meg először, amikor látjuk, hogy növekednek a kiadásaink. Éppen azokról a forintokról mondunk le sokszor, amiken a lendületünket, a kitartásunkat, a következő nehézséghez szükséges erőnket vesszük meg.
Ez nem kell, hogy így legyen.
2023. augusztus 28. és szeptember 1. között, azaz hétfőtől péntekig tornázz velünk. És minden velünk mozgó gyerünkanyuka tornapontját hozzáadjuk a nagy közöshöz: minél több lesz a végeredmény, annál többeknek biztosítjuk az ingyenes helyet a szeptemberi programkörre. Hogy mennyiért mit?
- Ha összejön 3000 tornapont együtt, akkor 10 felhasználó kap ingyenes, általa választott programot szeptemberben.
- Ha összejön 3500 tornapont, akkor 15 felhasználónak tudjuk ezt biztosítani.
- Ha pedig 4000 pontot tornázunk össze együtt, akkor 20 ingyenes helyet ajánlunk fel.

Ebben az időszakban, augusztus utolsó hetében a Nyárbúcsúztató ingyenes videótárral is tornázhatsz: az itt gyűjtött pontok is beleszámítanak a közösbe! Az ingyenes videótárra itt nevezhetsz be!

Hogyan tudok csatlakozni a kezdeményezéshez?
- Ha van aktív Gyerünk, anyukám! előfizetésed - akkor csak indítsd el a szokott módon az órákat, és a tornákért járó pontokat automatikusan hozzászámolja a rendszerünk a közös gyűjtéshez.
- Ha nincs éppen Gyerünk, anyukám! előfizetésed, akkor válassz magadnak valamit a tanfolyamainkból vagy a videótárból, és tornázz, csak tornázz: minden óra végén kapott pontod beleszámít a közösbe.
- Ha még nem vagy Gyerünk, anyukám! előfizető, nem is regisztráltál nálunk, akkor gyere és csatlakozz, tégy egy próbát velünk és a Nyárbúcsúztató ingyenes videótárunkkal: 5 erősségi szinten tornázhatsz velünk két hétig, a videótárban 8 edzés és 2 nyújtás található a legnépszerűbb programjainkból. Minden részletet itt találsz. Ez az ingyenes 2 hetes edzési lehetőség természetesen azoknak is elérhető, akik régóta velünk vannak!

Ha kíváncsi vagy, hogy hol tart épp a számláló, akkor a főoldalon tekerj alulra, ott látod az összetornázott heti pontszámokat!

Kik kapják meg az összetornázott ingyenes programot?
Aki élni szeretne a Tornázz, hogy tornázhasson felajánlásunkkal, mert éppen egy nehéz időszak elé néz, annak csupán egy levelet kell küldenie 2023. augusztus 31-ig a szerintem@gyerunkanyukam.hu címre, megjelölve a választott programot, amivel indítani szeretné a szeptemberi kört. 
Az összetornázott pontokat a szeptember 4-i hét elején összesítjük és a közösségi média oldalainkon tesszük nyilvánossá a végeredményt, a felajánlásokkal élőket pedig e-mailben értesítjük.