Kijelentkezett felhasználó kép

Így lettem Gyerünk, anyukám! stábtag

Így lettem Gyerünk, anyukám! stábtag
Próbáld ki a videótárunkat egy hétig ingyen Kipróbálom

Valaki egy vendégóra megtartásával, valaki a Társalgó állandó háziasszonyaként, valaki korábbi munka, valaki pedig 1000 éves ismeretség által került a Gyerünk, anyukám stábjába.

Üljetek fel velünk együtt a nosztalgiavonatra, és olvassátok el Orbán Kati, Lukács Kati, Kriszta, Dóri, Kriszó és Szandra történetét, hogy hogyan is lettek stábtagok.

 

Orbán Kati

"Mi Nórival száz éve ismerjük egymást, de kollégák azután lettünk, hogy egy étteremben dumáltunk arról, kivel mi van épp. És Nórival épp az volt, hogy 3 gyerek után próbálta összekapni magát, és erről a Facebookon naponta beszámolt. Beindult az agyunk, együtt. Hogy ebben több van, ez lehet egy küldetés, ezt csinálhatnánk együtt. 2015-ben sok-sok átdumált éjszaka után megalapítottuk közösen a Gyerünk, anyukám! online tornaközösséget és portált, így lett egy igazi szerelemgyerekünk. Nóri az előtérben, én a háttérben, stábon innen, barátságon túl."

 

Mogyoróssy Kriszta

"Az én történetem kétfázisú. 2015 nyár végén elkezdtem tornázni járni a Szent István parkba Hanna lányommal. Nem fogjátok kitalálni ki tartotta az edzéseket :D. Egyik alkalommal megkérdezte Nóri - miután kiderült egy beszélgetésben, hogy táncot tanítok - lenne-e kedvem vendégórát tartani, ami annyira jól sikerült, hogy úgy maradtunk, és amikor bekerült az online térbe Nóri kezdeményezése és megszületett a Gyerünk,anyukám! oszlopos tagja lettem az edzői csapatnak heti két élő latin fitnesz órával.

2018 elején éppen nem volt állandó munkám, kiléptem a közoktatásból és sodródtam az eseményekkel, amikor Nóri és Orbán Kati felajánlotta az első iroda "működtetését" és a felvételek gyártását. Örömmel elfogadtam, és azóta is rendületlenül dolgozom a háttérben a felvételek készítésével, meg még egy csomó mindennel....;)"

 

Lukács Kati

"2016-ban Németh Luca, aki a baráti körömhöz tartozott, kirakta a Facebookra, hogy online élőben lehet vele jógázni a Gyerünk, anyukám! oldalán, akkor bekövettem az oldalt, de még nem tornáztam semmit. Közben kaptam a buzdító leveleket, hogy csatlakozzak, lesz közös rajt, mindenki egyszerre 8 héten át. Nagyon szerettem volna tornázni, így ezt kértem a családomtól ajándékba a szülinapomra, ha jól emlékszem. Imádtam, lelkesen posztolgattam a 90 cm széles helyet a fürdőszobánkban, ahol akkoriban tornáztam. A kezdetekkor egy táblázatba lehetett rögzíteni az adatainkat és a tornáinkat, és lehetett cellatársat választani, azaz hogy ki legyen jobbra balra tőlünk. Miután rengetegen azt írták engem akarnak, Nóri és Kati úgy gondolta megkérdezik ki vagyok én, és miért imádnak ennyien (nem engem, hanem a fürdőszobámat). Ők munkatársat kerestek én meg épp munkát, így kölcsönös volt az egymásratalálás <3. Azóta is emlékszem arra a napsütötte ebédre, amit egy étterem teraszán közösen fogyasztottunk el, én meg megszeppenve mindenre bólogattam, ők meg megszeppenve kérdezték, hogy de én tuti ezt akarom csinálni a tájépítészdiplomámmal? Én meg azóta is mindig azt mondom, hogy IGEN! :)"

 

Dóri

A harmadik kisfiam, Levi születése után, 2019 januárjában belevágtam a Szülés utáni regeneráló programba. Teljesen beszippantott a rendszer, a pontok, az érmek, a mozgás - az újra mozgás öröme. A keletkező energiából pedig lelkesen csorgattam át a közösségnek is, így a következő és az azutáni körben háziasszony is lettem. Azután a semmiből, egyszer csak kaptam egy levelet Orbán Katitól, hogy van-e kedvem beszélgetni vele egy kicsit. Kiderült, hogy az akkor éledező Társalgóba kerestek állandó háziasszonyt, és Lukács Kati felhívta rám a figyelmét. 2019 nyarán, az akkor még Nyári Ügyelet néven futó csoportban kipróbáltuk egymást, szeptemberben a sportnapra még úgy mentem el a levegőben lógva, hogy nem tudtam, lesz-e belőlem munkatárs. Szerencsére lett, pár nap múlva hivatalosan is GYA staff tag lettem. :)"

 

Kriszó

"Pontosan emlékszem az első órára, amit a szülés utáni mozgáshoz vissza-, azaz megtéréskor toltam végig Nórival. Amikor közölte, hogy irány a bárpult, akkor döntöttem el: oké, maradok. Azt akkor még nem tudtam, hogy az évek alatt szépen még közelebb lépek majd a bárpulthoz, és hogy nem csak a képernyőmön beszélnek majd az edzők, hanem én is rendre a stúdióban találom magam: igaz, a kamera és a mikrofon (legtöbbször) láthatatlan oldalán.

Én a képernyő előtt tornáztam Nórira 2020-ban, és közben meg kellett szerveznem egy nőnapi kerekasztal beszélgetést. Elhívtam vendégnek. Szerelem volt első (offline) látásra, kölcsönösen, de akkor még ezt sem tudtam. Két nap múlva kitört a covid és Nóri felhívott azzal, hogy az nem lehet, hogy az anyukák megvadulnak bezárva, ingyenesen elérhető tornát kell nekik adni, méghozzá azonnal. Azt kérdezte, segítek-e, hogy ezt minél többen megtudják? És innen nem volt megállás."

 

Szandra

"Az úgy volt, hogy 2017-ben Vince születése után Nóri rámírt, hogy lenne-e kedvem megcsinálni a szülés utáni regneráló programot, úgyhogy a GYA tornász "karrierem" akkor kezdődött, vagyis lassan 7 éve. Az évek alatt teljesen beszippantott a Gyerünk, anyukám! életérzés, egymás után csináltam a programokat, annyira élveztem, hogy folyamatosan tudnak motiválni, ráadásul a közösség is zseniális. Így amikor 2022 nyarán teljesen véletlenül megláttam a Társalgóban, hogy munkatársat keres a csapat, égi jelnek vettem, hogy most én is szerves része lehetnék ennek az egésznek. A lehető legjobbkor láttam meg a posztot, elképesztően izgatott lettem, úgyhogy jelentkeztem, a többi meg már történelem. Azóta is azt érzem, hogy ez az egyik lehető legjobb döntésem volt."