Kijelentkezett felhasználó kép

Nóri és a Gyerünk, anyukám! közösség az EU #BeActive Local Hero-ja!

Nóri és a Gyerünk, anyukám! közösség az EU #BeActive Local Hero-ja!
Próbáld ki a videótárunkat egy hétig ingyen Kipróbálom

 

Egy fantasztikus sikerről és elismerésről szeretnénk beszámolni: Kádár-Papp Nóri nyerte az Európai Bizottság #BeActive Local Hero díját az Európai Sporthéten. 

Ha még nem hallottál róla, csak röviden a díjról pár infó: az Európai Sporhéten minden évben három kategóriában jutalmazza a szakmai zsűri a jelölteket, az iskolai- és a munkahelyi sportot népszerűsítő kategóriában, valamint azokat a magánszemélyeket, akik sokat tesznek azért, hogy az általuk alapított közösség tagjai aktív és egészséges életet éljenek. 

 

A szakmai zsűri az Európai Sporthéten rangos elismerést adott át három kategóriában.

Ez utóbbi, Local Hero, vagyis Helyi Hősnek járó elismerést idén Kádár-Papp Nóri, a Gyerünk, anyukám! közösség alapítója nyerte meg. A díjat Nóri, és a GYA másik alapítója, Orbán Kati közösen vették át. 

Érdekesség és büszkeség, hogy a Munkahely kategóriában pedig a legjobb három projekt közé került a Bethesda Gyermekkórház.

A díj elnyeréséhez nemcsak Nóri kellett, hanem a Gyerünk, anyukám teljes csapatának munkája, de legfőképpen ti, azok az elszánt, kitartó, lehetetlent nem ismerő, aktív nők, akik ezt a közösséget alkotjátok. Nélkületek ez a közösség nem lenne olyan sikeres, amilyen! 

Nóri a következőket nyilatkozta a díjátadó ünnepségen: “A közösségünk tagjaitól rendszeresen kapunk beszámolókat, melyekből tudjuk, érezzük, hogy fontos munkát végzünk, és most külön öröm, hogy ennek a munkának az értékét és különlegességét egy európai díjjal is elismerték.”

A magánszemélyek kategóriában a Local Hero, vagyis Helyi Hősnek járó elismerést idén Kádár-Papp Nóri, a Gyerünk, anyukám! közösség alapítója nyerte meg, amit a másik alapítóval, Orbán Katival együtt vettek át.

Az indoklás szerint nemzetközi díj odaítélésével az Európai Bizottság is arra hívta fel a figyelmet, hogy a szülést követően az édesanyák tömegsportba való integrációja és testi-lelki jólléte elsődleges fontosságú.

Nagy taps és vállveregetés minden Gyerünk, anyukám!-osnak! Köszönjük nektek, hogy velünk vagytok! 

Az Európai Sporthét posztja a díjról: https://www.facebook.com/europaisporthet/posts/2456919307678658