Kijelentkezett felhasználó kép

Itt a Gyerünk, anyukám! Hűségprogram

Itt a Gyerünk, anyukám! Hűségprogram

Ez az egyik legrégebbi álmunk, hogy a sok-sok velünk tornázó évek alatt megszerzett pontjainak meglegyen az az eredménye, hogy ezeket a pontokat csupa gyerünkanyukámos, szívünkből jövő meglepetésre válthassa be. Évek óta napirenden van a téma nálunk, sutyorogtunk, terveztünk, aztán több mint egy éve eldöntöttük: nem várunk tovább, ez most már lesz! Az elmúlt egy évben rengeteget készülődtünk: ötleteltünk, mechanizmust találtunk ki, fejlesztettünk, forgattunk, vágtunk, szöveget írtunk, teszteltünk, újra teszteltünk, és most, ezen a január végi napon végre azt mondhatjuk nektek: elindul a GYA Hűségprogram.

NAGYON IZGULUNK!

Akik évek óta velünk vagytok, biztosan érzékelitek, hogy mennyire igyekszünk mindig megújulni és rendszeresen valami újdonságot csempészni az életetekbe. Ezért készül annyi program, ezért van annyi játék, kihívás és új ötlet a Gyerünk, anyukám! életében. A Hűségprogramunk is újdonság, de mégis más, mint egy egyszeri meglepi program. Ez egy új szekció a portálon, ami folyamatosan elérhető, és kifejezetten azért találtuk ki, hogy akik hosszú távon kitartóak a mozgásban, azokat elismerhessük és jutalmazhassuk.

Nem titok, hogy eléggé izgulunk azon, hogy egy éve nagyon sok szeretettel és gondolkodással készítjük ezt az új szekciót nektek, és közben meg tudjuk, hogy nincs olyan rendszer, ami mindenkinek egyformán tetszene, és amit mindenki egyformán igazságosnak érezne. Ha lehet ilyet kérni, akkor fogadjátok a Hűségprogramot nyitottsággal, szeretettel, és mint egy meglepetést, még akkor is ha patikamérlegen számolva egy-egy esetben majd pont ér valakit valamilyen konverziós kis igazságtalanság. 

A Hűségprogam startja olyan, mint amikor mi elstartoltunk anno: szerettük, izgultunk, beletettük a tudásunkat, a szívünket, az ötleteinket, de mindig akad rajta mit csiszolni, tovább gondolni és ami a lényeg: veletek lesz teljes.

Less be, mi vár rád is!

MIT IS JELENT A GYERÜNK, ANYUKÁM! HŰSÉGPROGRAM?

Egy olyan rendszert vezetünk be, ahol mindenféle kis meglepetések érhetők el azok számára, akik aktívan velünk tartanak. Lesznek hűségpontok, lesznek szintek, és lesznek 2-3-4 hetes speciális mini videótárak, meg persze összegszerű és százalékos kedvezmények, amiket természetesen csak hűségpontokból lehet majd megkaparintani.

Természetesen nem nulláról indul mindenki, hanem az eddig elvégzett tornák alapján egy adott indulótőkét kap minden felhasználónk. Úgyhogy minden eddigi munka gyümölcsét most újra learathatjátok majd.

Szóval most, az induláskor mindenki az eddig megszerzett GYA pontjai után kap elkölthető hűségpontokat. A program ezután klasszikusan működik majd, amikor tanfolyamot, programot, étrendet vásárolsz, a vásárlásért pontokat kapsz, ezeket beválthatod kedvezményre vagy valamelyik izgalmas, csak itt elérhető videótárra. Ráadásul a hűségpontok nem évülnek el, szóval gyűjtögetheted egy rövid ideig, aztán kisebb-nagyobb szünet után újra, vagy folyamatosan évekig - ahogy a te életedbe belefér!

JÓ, ÉS MIT ADTOK? 

Nagyon izgalmasak az induló termékeink, csupa olyan hasznos tartalom, ami az edzésrutin mellé kényelmesen befér. Nekünk az fontos volt, hogy mivel tudjuk: minden anyukának időből van a legkevesebb, így soha ne kelljen majd edzésprogram és hűség termék között vacillálni. Ezek a videós anyagok a boldog és egészséges hétköznapok segítői lesznek, gyakorlati segítségek a testi-lelki jóléthez. Persze valamilyen szempontból a meglepetéseink a mozgáshoz kötődnek az ismert edzőktől, de nem klasszik torna egyik sem. És találtok kedvezményeket is a Hűségprogramban, amit tetszőleges termékre válthattok be. 

Reméljük, hogy a Hűségprogram jól teljesít majd, és a terveink szerint minden évben újítunk is majd a tartalmán. Rengeteg ötletünk van, de először szeretnénk látni, ti mit szerettek a legjobban a most elérhető meglepetések közül. Szóval azt nem tudjuk pontosan előre megmondani, hogy milyen újdonságok lesznek és mikor, de mindig szólni fogunk, ha valami a közeljövőben lekerül. Terveink szerint minden évben kikerül valami új - és lehet, hogy ezzel egyidőben egy-egy termék le is kerül a kínálatból. 

A profilod alatt találod a Hűségprogramot, kattints!

SZERETNÉM LÁTNI, HOVA KATTINTSAK?


Kattints gyerunkanyukam.hu oldalon a jobb felső sarokban a nevedre, majd a Hűségprogramra. Ott látod, hány pontod van, és hogy a rendelkezésre álló egyenlegedet mire tudod beváltani. Válaszd ki a kívánt terméket, és kattints az “AKTIVÁLOM” gombra. Az aktivált termék és kuponkód azonnal elérhetővé válik. A Hűségprogramot ugyan most vezetjük be, de minden felhasználónk az eddig szerzett tornapontjai alapján kapott egy induló hűségpont egyenleget. Ezután pedig minden vásárlás után automatikusan jóváírjuk neked a hűségpontokat. Minden termék leíró oldalán feltüntetjük, hogy hány hűségpont jár érte a megvásárlása esetén. 


Ha bármilyen további kérdésed lenne a hűségprogrammal kapcsolatban, írj nekünk a szerintem@gyerunkanyukam.hu címre.