Kijelentkezett felhasználó kép

Az én Gyerünk, anyukám! sztorim 2020

Az én Gyerünk, anyukám! sztorim 2020
Próbáld ki a videótárunkat egy hétig ingyen Kipróbálom

Írd meg nekünk a saját Gyerünk, anyukám! sztoridat! Pályázz a 6 kategória valamelyikében, szavazz 2020 Online Őrangyalára és nyerj!

Ismét útjára indítjuk a Gyerünk, anyukám! év végi pályázatát.

2020-ban az alábbi kategóriákban várjuk az írásaitokat

1. A LEGLÁTVÁNYOSABB ÁTALAKULÁS

Sikerült az idén a Gyerünk, anyukám! segítségével igazán szembetűnő változást elérned a kilók és a centik terén? Írd meg nekünk a történetedet, és küldj egy előtte-utána fotót magadról. Örüljünk együtt a sikerednek!

2. A GYERÜNK, ANYUKÁM! MEGVÁLTOZTATTA AZ ÉLETEMET

A változás nem csupán mérőszalaggal és mérleggel mérhető. Úgy érzed, hogy a torna segített neked valamilyen lelki probléma megoldásában és ezt szívesen megosztanád velünk is? Küldd el nekünk a sztoridat egy fénykép kíséretében.

3. A KARANTÉN ÓTA TÖRETLENÜL

Tavasszal regisztráltál a Gyerünk, anyukám! honlapján a #maradjotthon Videótárra, és azóta is velünk tornázol? Írd meg nekünk, mi volt az, amiért végül mellettünk döntöttél, és persze ne felejts el csatolni magadról egy fényképet!

4. FUTÓBOLOND LETTEM

Több olyan visszajelzést kaptunk "antifutóktól", hogy a Gyerünk, anyukám! futóprogramjai csináltak belőlük valódi futót. Te is közéjük tartozol? Oszd meg velünk az élményeidet és egy fotót magadról!

5. ÉTRENDGURU

Lelkesen böngészed a Gyerünk, anyukám! étrendjét, a család finomakat eszik, te pedig egyre elégedettebb és karcsúbb vagy? Küldj nekünk néhány fényképet magadról, a főztödről, és írd meg hozzá a történetedet!

6. 2020-AS KISMAMA VAGYOK

Az idén vettél részt a Trimeszter Kismama Tornaprogramunkon, vagy esetleg még mindig benne vagy? Írd meg nekünk, milyen élményeket szereztél a program során és küldd el egy fotó kíséretében.

+1 2020 ONLINE ŐRANGYALA

Ki az a tornásztársad, aki a legjobban motivál, akinek mindig van egy jó szava, vagy poénja, aki fenéken billent, ha kell és kirángat a gödörből? Te kit jelölsz 2020 Online Őrangyalának? A szavazatodat ezen a linken adhatod le!

A pályázás feltételei:

  • 1-3. kategória: 2020-ban részt vettél legalább egy Gyerünk, anyukám! programon, vagy legalább 30 napig használtad a Videótárat
  • 4. kategória: tagja vagy a Gyerünk, anyukám! Futóklubjának, vagy 2020-ban előfizettél valamelyik futóprogramunkra
  • 5. kategória: 2020-ban legalább 30 napra előfizettél a Gyerünk, anyukám étrendjére
  • 6. kategória: 2020 során végezted el a Trimeszter Kismama Tornaprogramot, vagy még jelenleg is benne vagy
  • A pályázatodat november 30-ig tudod eljuttatni a szerintem@gyerunkanyukam.hu e-mail címre.
  • A pályázatokat csak fényképpel együtt tudjuk befogadni.
  • Vállalod, hogy a történeted és a képeid megjelennek a Gyerünk, anyukám! honlapján és közösségi média felületein. Nem ragaszkodunk a fehérneműs-fürdőruhás fotókhoz, fontosnak tartjuk, hogy olyan képeket küldj be, amelyeket büszkén felvállalsz!
  • Ha nem tudsz dönteni a kategóriát illetően, mert úgy érzed, hogy a történeted több helyre is passzol, nem kell választanod, nyugodtan megjelölhetsz többet is!

Írd meg nekünk a történetedet, és küldj egy előtte-utána fotót magadról. Örüljünk együtt a sikerednek!

Természetesen az idén is szuper díjakra számíthattok, íme a nyeremények listája!

Az 1. és 2. kategória győztesének nyereménye egy 98.000 forint értékű portrésorozat "Az igazi nő" címmel, a THE STORY Photo Studio felajánlásával.  

A 3., 4. és 5. kategória győztese részvételi lehetőséget nyer egy 160.000 forint értékű online Tudatos Kommunikáció Tréningre, László Erika, az SCC World megalkotója és szakmai vezetője jóvoltából. A nyeremény 2021 március 31-ig használható fel, és készpénzre nem váltható.

A 6. kategória nyertese 15.000 forintos vásárlási utalványt, valamint egy 7.900 forint értékű szoptatós melltartót kap a HelloMami Kismamaruha felajánlásából, valamint egy 20.000 forint értékű Skeyndor kozmetikai csomagot is hazavihet Lintner Kata jóvoltából. 

Minden kategória győztese egy éven keresztül ingyen használhatja a Gyerünk, anyukám! szolgáltatásait, legyen szó programról, viedótárról, tanfolyamról, vagy étrendről, a számlát egy évig mi álljuk!

Minden kategória második helyezettje gazdagabb lesz egy 10.000 forint értékű KőPakk mozgás- és egyensúlyfejlesztő ajándékcsomaggal, illetve egy 6.400 forint értékű PIKK PAKK övtáskával. Emellett, fél éves ingyenes Gyerünk, anyukám! szolgáltatást is nyer!

Minden kategória harmadik helyezettje egy 4.000 forint értékű Body Natur kozmetikumot nyer Lintner Kata jóvoltából, illetve egy 5.000 forintos vásárlási utalványt, melyet Skeyndor és Body Natur termékekre tud beváltani. Emellett négy hónapig ingyenesen használhatja a Gyerünk, anyukám! szolgáltatásait.

2020 Online Őrangyalának nyereménye egy Philips Xc8149 Vezeték nélküli nyeles porszívó a Philips Magyarország felajánlásával!

Mind a 18 helyezett és az Online Őrangyal is gazdagabb lesz egy Gyerünk, anyukám! relikviával, valamint egy Gyerünk, anyukám! oklevéllel, amelyen egy egyedi névvers is szerepel majd Kovács Luca tollából.

Ugye, ezért már érdemes billentyűzetet és fényképezőgépet ragadni? Szeretettel és nagy-nagy izgalommal várjuk a pályázataitokat, alig várjuk, hogy a ti szemüvegeteken át is végignézzük a 2020-as évet!