Kijelentkezett felhasználó kép

Indul a Test. Lélek. Közösség pályázat

Indul a Test. Lélek. Közösség pályázat
Próbáld ki a videótárunkat egy hétig ingyen Kipróbálom

Idén 30 éves a dm. Egy kicsit fiatalabb nálam wink

Emlékszem, hogy suli után oda hordtuk a zsebpénzünket, órákat töltöttünk a smink cuccok, körömlakkok és dezodorok között, anyáink legnagyobb örömére.

A dm ezt a szép kerek születésnapot civil szervezetekkel ünnepli: pályázatot hirdet test, lélek és közösség kategóriában, ahol kategóriánként 10 millió forintot oszt szét a győztesek között.

A dm hisz abban, hogy a Test. Lélek. Közösség pályázat civil győztesei a nyereményből olyan projekteket hívnak életre, melyek szebbé, jobbá, élhetőbbé, egészségesebbé teszik az életünket.

A Test kategóriában engem kértek fel zsűrizni a közönségszavazás 10 döntős pályázatát. Ebben a kategóriában jelentkezhetnek azok, akik azért dolgoznak, hogy Magyarországon sokkal több egészséges, derűs és erős ember legyen, akik a mozgásra nemcsak mint örömforrásra, hanem befektetésként is tekintenek.

Nagyon várom, hogy olvashassam a döntős pályázatokat, és mindenkit jelentkezésre buzdítok. Merjetek kiállni az ötleteitekkel, a terveitekkel! Én is ezt tettem 10 éve, és több győztes pályázatnak is köszönhetem, hogy a Gyerünk, anyukám! elindulhatott.

A pályázat részleteit itt olvashatjátok, pályázni 2023. szeptember 29-ig lehet.