Kijelentkezett felhasználó kép

Kezdő szintre ajánljuk!

Kezdő szintre ajánljuk!
Próbáld ki a videótárunkat egy hétig ingyen Kipróbálom

Amikor tök kezdő voltam a tornázásban, akkor egyetlen vágyam volt: nekem ne kelljen gondolkodni, hanem rábízhassam magam egy profi csapatra és csak a mozgás legyen az én dolgom. 👌 Minden kezdő szintű programunk ilyen: átgondolt 8 hetes edzésprogram, ami a szintednek megfelelő; fokozatosan építkezik, ráadásul nem kell senyvedni, sőt: a változatos edzők és tornák elképesztő jókedvet hoznak a tornaszőnyegedre. Arról pedig nem is beszélve, hogy ehhez itt van egy hihetetlenül támogató közösség, ahol tényleg nem vagy egyedül a hétköznapi rumlikkal.

Ezt a 3 kedvencemet hoztam neked, ha kezdő vagy újrakezdő vagy, akkor is tarts velünk a következő körben. 💕 

🟡 Ha a látványos formásodás a célod, és a has, a láb és a popsi tájéka okoz neked fejtörést, akkor ne hezitálj, kezdd velünk az alakformálást. Intenzív de kíméletes lesz és szinte észre sem veszed, hogy újra a mindennapjaid részévé válik a mozgás. Ez az Alakformáló Start.

🟢 Ha tokától bokáig átmozgatnád magad, erősödnél és formálódnál is anélkül, hogy ugrálni kellene, akkor az Erősítő Start lesz a te programod.

🔵 Ha alig van időd, nem teljesen nulláról pattansz az edzésvideóink elé, és a lehető legtöbbet szeretnéd kihozni napi 30 perc mozgásból, akkor csapj le a Csak30! Startra, itt fél órán belül van minden óránk, és hihetetlenül változatos edzésekkel jövünk a program 8 hete alatt.

Gyere, mi már most várjuk a közös kezdést!