Kijelentkezett felhasználó kép

Így kezdjük a márciusi programkört

Így kezdjük a márciusi programkört
Próbáld ki a videótárunkat egy hétig ingyen Kipróbálom

Valaki egy kicsit lelassul, valaki újrakezdi a futást, vagy éppen a beach body-ra készül, de van olyan is, aki a kinti mozgás mellé választott 8 hetes programot.

Olvassátok el, hogy melyik programot csinálja márciusi programkörben Nóri, Dóri. Lukács Kati, Orbán Kati, Kriszó, Kriszta és Szandra.

 

Nóri

A Testem, lelkem szerintem kihagyhatatlan, soha nem csinálok programokat valós időben, de ez most nagyon vonzó. :)

 

Dóri

Én most két bulisabb programkör után visszaállok az alapozó vonalra. Pörög az élet, folyton rohanok valahova, Soma is rengeteget cipelteti magát, ebből kifolyólag hátfájással is bajlódom, úgyhogy ezt most egy olyan tavasznak álmodtam meg, amikor nem a tornaszőnyegen szeretném a határaimat feszegezni. Mivel még nem csináltam az Alakformáló sorozatot, most nekikezdek az elején az Alakformáló Starttal, és ha lesz rá időm, akkor a Tónus Pluszból szeretnék mellé jó kis gerincvasalós, erősítős tornákat válogatni. Amikor egyszerre két programot csinálok, mindig előre kijelölöm, hogy melyik lesz a fő csapásirány, ezt most még nem döntöttem el, lehet, hogy ezúttal majd csak menet közben érzem meg, hogy melyik irányban nagyobb a lelkesedés.

 

Lukács Kati

Én a szeptemberi tervemet szeretném valóra váltani, és újra nekilátni a futásnak. Akkor a covid hátrébb küldött, de most remélem semmi nem jön közbe. Ha nagyon van pluszban időm, akkor szerintem bekukkantok majd a Jóga Startba.

 

Orbán Kati

Én felvállaltan készülök a beach bodyra, és a Szuperhas programot fogom csinálni, de csak heti 1 (nagyon max 2) órával, mert mellette szeretnék már kint, a friss levegőn is mozogni.

 

Kriszta

Az az igazság, hogy fogalmam sincs még jelen pillanatban. Nagy valószínűséggel Alakformáló extra programot fogom csinálni, mert ahogy Orbán Kati is írta, szeretném én is kicsit megnyomni a beach body projektet.

 

Kriszó

Én a Csak30! Startra megyek, mert beindult a bicikli és a gyaloglós szezon, meg ráadásul szabin is leszek, ezért most a benti mozgásra kevesebb időt tervezek, mint a kintire. Kicsit izgulok amúgy, mert megszoktam a jógaórák nyugalmát, de tudom, hogy nagyon hálás leszek magamnak azokért a 30 perces órákért.

 

Szandra

Én a Testem. lelkem programmal megyek tovább, és nem csak azért, mert egyszeri és kihagyhatatlan :), hanem mert most pont erre van szükségem: erősítésre, mobilizálásra, lassabb és megfontoltabb tempóra. Mellette pedig néha a videótárból is szemezgetek majd, illetve az enyhébb idővel végre újra nyomathatom a tempós gyaloglást is.