Kijelentkezett felhasználó kép

Idén nyáron gyerektornát adunk ajándékba

Idén nyáron gyerektornát adunk ajándékba

Mindjárt kezdődik a nyári szünet, és tudjuk, hogy az előttünk álló 10 hét mennyire nehéz. Szép is, vidám is, de húzós is. Hogy lesz-e magadra egy tíz perced, hogy van-e egy kávényi időd egyedül. Hogy hogyan illeszted be a tornát a mindennapokba, amikor a gyerekek szinte mindig ott vannak veled. Szeretnénk, ha ez az időszak egy picit könnyebb lenne az anyáknak, nekünk. Ezért idén nyáron minden 8 hetes programunk mellé gyerektornát adunk ajándékba.

Lássuk, hogy mit kell tenned! Vásárolj magadnak egy 8 hetes tornaprogramot.

A saját részre vett 8 hetes tornaprogram minden résztvevőnek július 3-án indul, a 4 hetes ajándék gyerektorna pedig a nyár folyamán akkor, amikor csak szeretnéd, úgyhogy azt a nyári tervekhez tudod majd igazítani. A gyerektorna kupon minden részletét külön emailben küldjük majd el neked (ha a programot már megvetted magadnak korábban, akkor is figyeld a postaládád, mert küldeni fogjuk neked az ingyenes gyerektornával kapcsolatos részleteket).

Ha landolt a postaládádban a kupon, akkor válassz a gyerekednek egy ingyenes 4 hetes tanfolyamot a nyárra:

Ha kiválasztottad, kattints a MEGVÁSÁROLOM gombra, és írd be az e-mailen kapott egyedi kuponkódot. A gyerektorna a megvásárlás napjától indul!

Ne stresszelj, nyáron mikor és mennyit tornázol, minden elvégzett óra önmagában egy hőstett! Add kölcsön a matracod a gyereknek, és mesélj nekünk, hogy jött be a párhuzamos tornázás :)

Ha bármi kérdésed van a gyerektornákkal kapcsolatban, nyugodtan írj a szerintem@gyerunkanyukam.hu címre, és segítünk dönteni. 

Ha pedig még nem tudod, mire nevezz be, akkor 

  • kezdőknek szóló ötleteinket olvasd el itt
  • ha van egy alap állóképességed, és haladóra kapcsolnál, akkor a legjobb programcsokrunkat itt találod
  • ha azt mondod, lépjünk vissza egyet, mert szeretnéd átlátni a 8 hetes tornaprogramjainkat, akkor itt a kisokosunk
  • ha érdekel a jóga, de fogalmad sincs, hogy neked való-e, akkor Luca elmond mindent a témáról ebben a cikkben
  • ha a futással szemezel, de még szeretnél hiteles infót a döntéshez, hogy hogyan vágj bele, akkor Evetovics-Balla Hanka futóedzőnk cikkében lesz a válasz