Kijelentkezett felhasználó kép

Januártól Fogd a kezem!

Januártól Fogd a kezem!
Próbáld ki a videótárunkat egy hétig ingyen Kipróbálom

Ha magabiztos vagy, akkor azért kötelező csatlakoznod, ha bizonytalan vagy, akkor pedig azért. Kezdd az idei első programkört párban, azaz jelentkezz a Fogd a kezem! kampányunkba, hogy 8 hétre összekulcsoljuk a kezed valakiével, akinek pont rád van szüksége, hogy a végén egy nagy pacsival ünnepeljétek a sikert.

HOGY NE TÖPPEDJEN A LELKESEDÉS
Nemcsak titeket, hanem magunkat figyelve is tudjuk, a kezdeti hatalmas elszántság, ami egy-egy program elején sokakat szétfeszít, könnyen összetöpped a hétköznapok szennyeshalmai alatt. Ilyenkor egyre hangosabb lesz a nekem ehhez nincs kedvemtökre nem ezt vártammost nem fér bele a hétbemajd holnap megcsinálomjaj, biztos megint lesz az a hülye gyakorlat, inkább kihagyom - típusú önszabotázsok.

KÖZÖS ENERGIA, INSPIRÁLÁS ÉS SEGÍTSÉGKÉRÉS
Fogd a kezem! kampánnyal abban igyekszünk segíteni, hogy mindig legyen melletted valaki, aki ilyenkor az orrodra koppint, és benyomja azt a gombot, amitől már pattansz is a tornaszőnyegre. Ha pedig épp megállíthatatlannak érzed magad, akkor a kampányban lehetőséged nyílik arra is, hogy saját lendületeddel inspiráld a párodat, és mindig legyen egy kis megosztható energiád bizonytalankodó sporttársad feltöltésére és motiválására.

Nem azt kérjük, és nem azt ígérjük, hogy új legjobb barátnőd lesz, bár ezt sem zárjuk ki. Azt ígérjük, hogy az előtted álló sportos hetekben mindig lesz egy feléd nyújtott kéz, aki kiránt a süppedésből, és pompom-lányként ugrál, ha épp arra van szükséged. Rajtatok múlik, hogy mit hoztok ki a helyzetből - és egymásból.
😍 Lehet, hogy összehangoljátok majd az edzéseiteket.
😍 Lehet, hogy számonkéritek egymáson a heti fogadalmakat.
😍 Lehet, hogy megbeszélitek, mekkora szadista a tesitanár.
😍Lehet, hogy visszafogottan emaileztek, félszegen cseteltek vagy már a második héten mindent megmutatva videótelefonáltok egymással.
😍 És az is lehet, hogy csak meghallgatjátok a másiktól, hogy miért pokoli nehéz most minden.

Akárhogy is, 8 héten át egymás kezét fogjátok, és ez nemcsak móka, de felelősség is. Ha beleugrasz, vállalod, hogy valaki számít rád, és vállalod, hogy valakire te is számítasz. Tudjuk, hogy néha ez a nehezebb, de most ér azt mondani, segíts!

ÍGY VEHETSZ RÉSZT BENNE
Ha szeretnéd kipróbálni ezt a talán soha vissza nem térő lehetőséget, egyelőre csak annyit kell tenned, hogy csatlakozol valamelyik január 8-án induló programhoz, kitöltöd ezt a jelentkezési lapot, és majd januárban elmondunk minden további részletet, hogy alakulnak ki a Fogd a kezem! párok.