Kijelentkezett felhasználó kép

Költözz vissza a testedbe és rakd rendbe a gátad!

Költözz vissza a testedbe és rakd rendbe a gátad!
Próbáld ki a videótárunkat egy hétig ingyen Kipróbálom

A Költözz vissza a testedbe! kihívásunkkal néhány hónap leforgása alatt visszakaphatod a tested feletti uralmat. Februárban a medencefenék izmaira koncentrálunk.

Mindegy, hogy hol tartasz épp az anyaság rögös vándorútján, szinte biztos, hogy jártál már bokáig, térdig vagy épp derékig az itt fáj-ott fáj mocsarában. Lehet, hogy húztad már ki magad a hajadnál fogva egy időre, az is lehet, hogy egy masszőr kezei alatt vagy egy nőgyógyászati vizsgálat során érezted néhány percre azt, hogy yess, végre tettél magadért valamit, de közben végig tudtad, hogy ez nem az igazi. Hogy egyszer el kell, hogy jöjjön a pillanat, amikor összerakod magad úgy rendesen, különben baj lesz.

Költözz vissza a testedbe! kihívást azért hoztuk létre, mert túl jól ismerjük a magunkat rendre egyre hátrébb soroló érzést, amikor minden fontosabb, mint az, hogy alapvetően nem vagyunk jól a bőrünkben. Észlelünk, relativizálunk, halogatunk. Jó, most kicsit fáj a derekam (úgy fél éve), jó, most mintha kicsit kicsurrant volna a pisi (kb minden tüsszentésnél), jó, még nem élvezem annyira a szexet mint korábban, de hát nemrég szültem (úgy 2 éve), jó, a hasizmom nem a régi (egy szakadék van a középvonalban), de most annyi fontosabb dolog van. Igen, mindig van. Csak sajnos mostanra túl jól ismerjük a következményeket és azt a fájdalmasan könyörtelen tényt, hogy ez bizony magától nem lesz jobb.

Szóval itt az idő és a lehetőség, hogy összekapaszkodjunk, a ránk rótt asszonysorsot kellemesebbé tegyük, és visszaköltözzünk saját magunkba, ahol tetőtől talpig újra komfortosan érezhetjük magunkat. Ha beleállsz a kihívásba, nemcsak olyan alapot kapsz, amire sokkal stabilabban és bátrabban építheted a mindennapjaidat és az edzéseidet, hanem tudatosságot és persze kedvezményeket is.

Költözz vissza a testedbe! kihívás három részből áll, amit az egymást követő kihíváskörök idején pipálhatsz ki:

Ha hajlandó vagy venni egy nagy levegőt, és nekiugrani a költözködésnek, akkor február 2-ig ugorj bele a 4+2 hetes Gátizomregenerálás-tanfolyamba. Ha ezt sikeresen teljesítetted, a Költözz vissza a testedbe! kihívás további tanfolyamait 20, majd 40%-os kedvezménnyel vásárolhatod meg, hogy motivációból ne legyen hiány.

Februárban tehát indul a gátizmokra koncentráló hónapunk, tudj meg mindent a kismedencei terület izmainak működéséről, és gyúrj is rá a területre.

És persze kezdd a kérdőívünkkel, és segíts feltérképezni, hogy mi is a nagy magyar valóság, milyen állapotban vannak altesti izmaink.