Kijelentkezett felhasználó kép

Ők a gerincünk videótáras angyalai!

Ők a gerincünk videótáras angyalai!
Próbáld ki a videótárunkat egy hétig ingyen Kipróbálom

A stábból Mogyorósi Kriszta az, aki a legnagyobb varázslója a videótárnak, hiszen nem csupán a felvételekért felel gyártásvezetőként, hanem ő is válogatja össze azt a heti menüt, ami utána nálatok landol. A kilenc féle edzés és egy nyújtás közül most a gerinctréningről mesél nektek, amit hétről hétre elérhettek annyi más izgalmas óratípus között. 

Minden héten található a videótárban egy, a gerincet célzó óratípus, ráadásul ezen a területen 3 edzővel is lehet találkozni: Vancsura Vera gerinctréningjén, Riskó Zsolt backpower óráján és Jakus-Kruchió Évi gerinctréning flow óráján vehettek részt. Hogy ez miért izgalmas? Három különböző edzés, három különböző megközelítés, de egy a cél: preventív gyakorlatok a gerinc egészségéért, és a helyes testtartásért. Nézzétek meg, melyikük miért klassz!

SAJÁT TESTSÚLYOS ÁTMOZGATÓ BACKPOWER - EZ ZSOLT VILÁGA
A backpower Zsolt saját védjegye: a pilates, a jóga és a gerinctréning elemeit ötvöző óratípus. A bemelegítést követően általában 2 részből épül fel, egy rövidebb illetve hosszabb körből. Legtöbbször saját testsúlyos edzésekkel vár benneteket, néha előkerül a gumiszalag és a kézi súlyzó. Ti pedig az órái után ilyeneket írtok róla:
"Nem tudok mást írni, egyszerűen imádom Zsolt óráit!"
"Nagyon jól átmozgatott az óra, és tetszett, hogy szép nyugodt mozgással is mennyire meg lehet izzadni!"
"Hát ha nincs itt a Zsolt a nagyon vicces stílusával, én biztosan nem tudom végigcsinálni ezt az órát. Így viszont sikerült és nagyon élveztem! Köszi!"

A MOSOLYGÓS GYILKOS, VERA
Gerinctréning: Vera a mosolygós gyilkos, ahogy az anyukák hívják. Vera azt vallja, hogy a gerincünk és a törzsizomzatunk, mint a testünk központi tartóoszlopai, edzettek, erősek és jól karbantartottak kell, hogy legyenek. A gerinctréningjének lényege a gerinc ízületeinek átmozgatása, a működésében résztvevő izmok erősítése, nyújtása. Vera órái során mindig kiemelten fontos szerepet kapnak statikus, egyensúly és nyújtó gyakorlatok. Ezt néha segédeszközök is segítik pl. partvisnyél, teniszlabda, gumiszalag vagy éppen egy pár zokni. Ti pedig azt jelzitek vissza, hogy ennek a precíz, lassú de hatékony munkának bőven megvan az eredménye:
"Mindig azt hiszem, hogy a gerinctréning könnyű lesz :-D"
"Gyerekkorom óta küzdök a tartásommal és Vera órái után szoktam azt érezni, hogy van remény. Köszönöm!"
"Nagyon kreatív gyakorlás volt, nem is gondoltam volna, hogy ennyiféle módon lehet használni egy törülközőt. Nagyon jól megnyújtott és közben erősített, tutira ismétlem! Kösziii Vera!"

ÉVI DINAMIKÁJA MINDENKIT KICSERÉL
Gerinctréning Flow: Évi gyógytornászként ezzel segít. A bemelegítést követően dinamikus gyakorlatokkal minden irányba kellemesen átmozgatjuk a gerincünket. Az óra egészében odafigyelünk a hasizmok stabilizáló funkciójára, a gyakorlatok kivitelezése közben végig aktívan tartanak legyen szó láb emelésről, vagy támaszgyakorlatról. Az erősítő feladatok középpontjában a hátizmok és a hasizmok állnak. Az órákon többféle eszközt használunk: seprűnyél, gumiszalag, labda, szék, vagy egy sima portörlő rongy. Szerintetek pedig: 
"Nagyon jól átmozgatott, úgy érzem megnőttem az óra végére! :)"
"12 óra munka után a legjobb döntésem volt, hogy ezt ma megcsináltam. Nagyon jól esett!"
"Ez volt az első "találkozásom" Évivel, nagyon tetszett az egész óra, a felépítése, az erőssége, maguk a gyakorlatok, és nagyon megnyugtató volt Évi hangszíne is! Kerek volt az egész óra, ki vagyok cserélve testileg-lelkileg, köszönöm! :)"

 

GYERE, PRÓBÁLD KI!
A 4 hetes videótárunk pont neked való, nem csak a hétről hétre visszatérő gerinctréningek miatt, hanem azért is, mert

  • itt minden héten 9 féle edzést hozunk neked és egy nyújtást
  • az edzéseket bármikor elindíthatod, és akárhányszor megismételheted
  • mert formatornázhatsz, kardiózhatsz, jógázhatsz, pilátesezhetsz, gerinctréningezhetsz, piloxingolhatsz, total body-zhatsz, latin fitneszelhetsz vagy zumbázhatsz, maminbabázhatsz... mindenből kapsz kóstolót
  • nem kell semmi hozzá, csak te, egy tornacipő és ha nincs súlyzód, akkor jó lesz egy fél kiló porcukor is vagy a kilós liszt a spájzból, egy kismackó a gyerekszobából és egy harisnya. Mindent helyettesítünk, mindennel ;)
  • ezeket az edzéseket szakértők rakták össze, akik maguk is anyukák. Tudják, hogy nem szórakozunk más idejével és hatékony órákat hoznak, ami után a tested-lelked felfrissül
  • mert a videótár havidíja csak 5000 forint, ezért legalább 36 órát kapsz tőlünk, és még egy fantasztikus közösséget is, ahol rád figyelünk!