Kijelentkezett felhasználó kép

Szeptemberi szívküldi

Szeptemberi szívküldi
Próbáld ki a videótárunkat egy hétig ingyen Kipróbálom

Tavaly kaptunk egy levelet az egyik tagunktól, aki úgy érezte, hogy szeretne valakit támogatni, akinek nem fér bele a rengeteg évkezdés körüli kiadásba, hogy magára is költsön. 

Levél levelet követett, nyilvánossá tettük a lehetőséget, és sokan csatlakoztak a kezdeményezéshez felajánlói és felhasználói oldalon is. Boldoggá tett mindenkit ez az anyuka fejből kipattant ötlet, sok szép történetet olvastunk, és megint azt éreztük, hogy ez itt sokkal több, mint videókra “tornázgatás”...

Természetes, hogy először az önmagunkra szánt “luxus kiadásokat” nyessük meg. Ki tudja, mennyi lesz a számla, mennyi lesz az évkezdés, és mire kellhet a tornapénz, és hopp már le is mondtunk róla! Mármint a magunkra szánt forintokról, amiken sokszor éppen a lendületünket, a kitartásunkat, a következő nehézséghez szükséges erőnket vesszük meg. 

A tavalyi évhez képest az élet még nehezebb lett, így arra gondoltunk, hogy idén már mi hívjuk életre a támogató láncot.

Szeretnénk 10 helyet felajánlani a szeptember 12-én induló 8 hetes programjainkba azoknak, akiket ez a poszt megszólít! Azoknak, akik ezekben a hetekben inkább lemondanak a velünk tornázásról, mert tudják, hogy ennyi kiadás nem fér bele az ovis váltócucc és az iskolai felszerelés beszerzése után.

Ha szeretnétek ti is felajánlóként csatlakozni hozzánk, természetesen megtehetitek! Nincs más dolgotok, mint felvenni velünk a kapcsolatot ebben a kérdőívben augusztus 26-ig, mi pedig felvesszük veletek a kapcsolatot, amikor eljön a cselekvés ideje :)

Akik pedig élni szeretnétek az általunk és a többi anyukatárs által felajánlott anonim lehetőséggel, küldjetek nekünk levelet ugyancsak augusztus 26-ig a szerintem@gyerunkanyukam.hu címre megjelölve a választott programot, amivel el szeretnétek indítani a szeptemberi kört.

Ne féljetek adni, és főleg kérni! Mindannyian voltunk és leszünk is mindkét oldalon az életben!