Kijelentkezett felhasználó kép

Tornáznék, de most nem telik rá!

Tornáznék, de most nem telik rá!
Próbáld ki a videótárunkat egy hétig ingyen Kipróbálom

A közösséghez tartozás és a mozgás igénye belénk van kódolva. Szeptemberi közösségi akciónkkal azoknak segítünk, akiknek a tanévkezdésbe most nem férne bele egy tornaprogram.

Tavaly elfogtunk egy levelet. Egy lelkes anyuka írt arról, mennyire szívesen támogatna valakit, aki nem engedheti meg magának, hogy velünk kezdjen programot. Akkor, az ő kezdeményezésére szerveztünk egy tanévkezdő akciót. Azóta is sokat emlegetjük őt, mert egy olyan közösségi megmozdulást indított, melyet idén ezer örömmel ismételtünk meg.

Soha nem volt talán aktuálisabb: belefér-e a torna a családi költségvetésbe?

Akik erre a kérdésre a nyár végén nemet kellett, hogy mondjanak, azoknak érkezett a 2022-es anyasegítség. A Gyerünk, anyukám! közösség tagjai jelentkezhettek, anonim tornatársukká fogadhattak valakit, aki máshogy most nem tudott volna programot kezdeni a szeptember 12-én induló őszi programkörben. A felhíváshoz pedig a Gyerünk, anyukám! további 10 ajándékprogrammal csatlakozott.

Óriási örömmel hozzuk nektek a hírt, hogy összesen 52 szeptemberi program talált szerető gazdára!

Idén is sokkal nehezebb volt kérni, mint felajánlani. Ez minden évben így van, nem csodálkozunk. Nem kértünk, nem kérdeztünk, mégis egy ilyen kampány mindenkit megindít. Noha a felajánlókat és az ajándékozottakat személyesen nem kötöttük össze, az ügyintézés során rengeteg visszajelzést kaptunk. 

Ezekből hoztam nektek is, mert büszke vagyok a közösségre, és arra, hogy egy hét múlva az is programot kezdhet velünk, aki a nyár végén erről szomorúan letett.

Kedves Adományozó GYA Társam! Köszönöm, hogy hozzásegítettél életem első GYA programjához! (…) Szeretettel gondolok rád minden plank-nél :) Sok sikert, egészséget és örömteli mozgással teli életet kívánok!

Annyira hálás vagyok, hogy nincsenek rá szavak. Nektek is és annak a végtelenül kedves és önzetlen nőtársamnak is, aki lehetővé tette, hogy újra visszataláljak önmagamhoz testileg-lelkileg egyaránt. Remélem legközelebb én lehetek az, aki segítséget nyújthat és kívánom az én segítőmnek is, hogy visszakapja mindazt a jót, amit értem tett. Köszönöm!❤️

Kedves Tündérem! Nagyon nagyon hálás vagyok, hogy Neked köszönhetően szeptember 12-től újra tornázhatok. Mindent meg fogok tenni, hogy büszke lehess rám. Soha nem fogom elfelejteni ezt az önzetlenséget. Második terhességem után megmaradt kilóimtól szeretnék megszabadulni, és Neked köszönhetően ez az álmom valóra válhat és újra boldogan fogok tükörbe nézni. Program végén szeretnék újra jelentkezni és megmutatni, hogy mit köszönhetek Neked! Nagyon nagy szeretettel gondolok Rád! Köszönöm szépen a felajánlásodat még egyszer! Egy hálás szív

Szívből szeretném megköszönni, és megígérem nagyon kitartóan végig fogom csinálni! Köszönöm, ezzel most esélyt kaptam hogy végre változtassak! ❤️

Kérlek továbbítsd a kedves Anyuka társnak, hogy hálásan köszönöm a nagylelkűségét! Ez a szeptemberi pilates program nagy segítség lesz az utóbbi idők változásait csak igen nehezen követő idegrendszeremnek. Tovább adom a jóságot(jóságát) és egyszer körbeér!

Végtelenül hálás vagyok, nagy szükségem volt erre a tornára. Köszönöm szépen! Vissza fog jutni hozzá a jócselekedet, olyan formában, amire neki szüksége van.

 

 

Azt hiszem az lenne a legszemélyesebb formája annak, hogy köszönetet mondjak az adományozónak, ha megosztanám vele a történetemet. Kérlek / felhatalmazlak, hogy továbbítsd részére a segítségkérő levelemet. Azzal a kiegészítéssel, hogy nagyon köszönöm neki ezt a lehetőséget. Ez sokkal többet jelentett most nekem, mint 8 heti torna. Kicsit a világba vetett hitem jött vissza általa. Pedig hivatásom szerint szociális munkás vagyok, de az utóbbi idők vihara kicsit megtépázták bennem azt az alapvetést, hogy az emberek jók. Ígérem, hogy neki és magamnak tolok egy 100%-os programot.

Kedves Támogatóm! Nagy örömet szereztél nekem az ajándékoddal, hogy a Pilates Extra Programon részt vehetek. A jelentkezés lejárta előtti este láttam meg a hirdetést, kis gondolkodás után jelentkeztem is. Sok változással teli az életünk, sok a bizonytalanság, egyedül nevelem a gyerekeket, és most biztosan nem vágtam volna bele a közös tornázásba, ha nem jön ez a nagylelkű felajánlás. Várom már a kezdést, biztosan sok erőt fog adni a sok edzés. Neked is jó tornázást kívánok, és hogy elérd a célkitűzéseidet!

Köszönöm! Az anyagi oldalán túl a hitet az életben, az emberekben és magamban, hogy nyomni fogom... mert ez elég nagy motiváció, hogy kaptam mert valaki úgy gondolta, hogy adna valakinek akinek most nem telne rá pedig nagyon nagy szüksége van rá, hogy megálljon a hízásban... Most megéreztem milyen lehetett azoknak akiknek eddig én adtam, mikor még tudtam, lelkesen raktam, raktuk össze a fiúkkal a csomagokat... Remélem egyszer adományozottból, újra adományozó leszek! ❤️

Nagyon köszönöm a segítségedet, ez most nagyon sokat jelent nekem, hogy újra tornázhatok! A gyerekek és a saját tanulmányaim mellett nem tudtam volna megengedni magamnak ezt a programot. Egy igazi nem várt meglepetés volt, hogy van ilyen lehetőség, és fejleszteni tudom az eddigi edzettségi szintemet. Kívánom, hogy Hozzád hasonló, kedves emberekkel légy Te is körülvéve, és vissza találjon Hozzád ez a jótétemény!

Azt üzenem az ajándékozónak, hogy nagyon-nagyon köszönöm, igyekszem teljes mértékben kihasználni a programot. Nagy szüksége van a világnak olyan emberekre, akik kedvesen megosztják másokkal, amijük van, és segítenek másokon ahol tudnak.

Nagyon szépen köszönöm a kedves, bíztató szavakat.❤️ Hàlàs vagyok,hogy adományozott lehetek és lehetőségem lesz egy anyatàrs által a következő időszakban is tornára.

Kedves Angyalka, Hálás szívvel köszönöm Neked a 8 hétnyi kikapcsolódási lehetőséget, nagyon-nagyon jókor jön! A lehető legjobbakat kívánom Neked az életben, kívánom, hogy légy részese olyan csodáknak, amiben most nekem is részem lehetett általad.. :) ♥ Megajándékozottad

Hálásan köszönöm az ajándékot! Megmentetted a szeptemberem, nem maradok torna nélkül, pedig nagyon úgy nézett ki, mert most ez nem fért volna bele anyagilag. Tovább fogom adni a jóságot, amint tehetem, én is segíteni fogok vkinek. Köszönettel!


Nem tudunk mit hozzátenni, ez túlmutat a tornán. Ez emberség. Ez közösség. Ez csupa szív.