Kijelentkezett felhasználó kép

Velük jógázhatsz a Videótárban

Velük jógázhatsz a Videótárban
Próbáld ki a videótárunkat egy hétig ingyen Kipróbálom

A stábból Mogyorósi Kriszta az, aki a legnagyobb varázslója a videótárnak, hiszen nem csupán a felvételekért felel gyártásvezetőként, hanem ő is válogatja össze azt a heti menüt, ami utána nálatok landol. A kilenc féle edzés és egy nyújtás közül most a jógáról mesél nektek, amit hétről hétre elérhettek annyi más izgalmas óratípus között. 

A videótár rendszeres óratípusa a jóga. 3 különbőző stílus, 3 különböző oktató segítségével gyakorolhatod az ászanákat hetente váltakozva.

1. Németh Luca és a VINYÁSZA FLOW JÓGA egy dinamikusabb jóga stílus, ahol a hangsúly nem is magukon a pózokon, hanem a pózok közti átmeneten van. Az óra egy csúcs póz körül zajlik, a felé közelítünk és azt vezetjük le az óra végén. Sokszor kerül elő a napüdvözlet egyik részlete a gyakorlás során, ez a vinyasa.
Mindig több opció közül választhatsz, a könnyebbtől a nehezebbig, így akár jóga expert, akár szárnypróbálgató vagy, bátran vágj bele. Nem kell hozzá: lazának, erősnek, fittnek, hindunak lenni. Kell hozzá: mosolyogni tudni és fellépni a jógaszőnyegedre.

Ezt mondtátok Luca óráiról:
"Brutális volt, minden értelemben, nehéz, de mégis volt sikerélményem, átmozgatott, lelazította a fejem, jót tett a lelkemnek, nagyon köszönöm <3"
"Fantasztikus volt, feltöltődtem, és nagyon örülök, hogy ismét tudatosítottam, mennyire fontos mindig csak egy feladatra koncentrálni!"
"Nagyon jó óra volt. Teljesen be voltam feszülve, ez segített kinyújtani magamat. :)"

2. Balogh Eszter és a TRADICIONÁLIS HATHA JÓGA és kezdő légzőgyakorlatok a rugalmas testért és elméért, a jobb alvásért és a stressz csökkentéséért. A gyakorlások során ászanák (fizikai testhelyzetek), légzőgyakorlatok és mantrák segítségével igyekszünk teret képezni a testben és az elmében, tágítani a határainkat, ellenállóbbá válni és egyensúlyba hozni az idegrendszert. A kezdő és középhaladó pózok erőssé és rugalmassá teszik a testet, oldják a feszültséget és csökkentik a fájdalmakat (derék, hát).

Ezt írtátok nekünk Eszter órái után:
"Ez volt az első órám Eszterrel és teljesen megszerettette velem a tradicionális hatha jógát! biztosan fogok még vele jógázni! :)))" 
"Örülök, hogy időt szántam magamra munka előtt, már reggel, így jó érzésem lesz egész nap, fantasztikus volt ez az óra, nagyon jólesett!!!" 
"Pont egy ilyen puha ébresztésre vágytam, nagyon kellemesen átmozgatott, feltöltődve kezdem a napot, köszönöm Eszti!"

3. Fekete Krisztával a NŐI JÓGA során a gyakorlatok végzése közben oldódhatnak a nőiségünkkel kapcsolatos esetleges elfojtások, gátlások, blokkok. A medence, szív és torok terével foglalkozunk, az ezeken a területeken felgyülemlett feszültségeket oldjuk és aktivizáljuk női energiáinkat.

Ennyire szeretitek Kriszta óráit:
"Onnan tudom, hogy szuper volt, hogy az elején nem melegedtek fel a kezeim az összedörzsöléstől, a végén viszont égettek :) Köszönöm az energiát! :)" 
"Ez az óra most kisimított: testileg, lelkileg. Pont annyi volt benne, ami nem volt megerőltető, de átmozgatott." 
"Kriszta óráin mindig tapasztalni vélek valamiféle őserőt, amiről a közös női tudatalatti jut eszembe. Hiánypótló alkalmak, köszönöm!" 
"Úgy örülök,hogy ma veled jógáztam,mert elsimult a csak váll fájdalmam. Köszönöm!"

GYERE, PRÓBÁLD KI!
A 4 hetes videótárunk pont neked való, nem csak a hétről hétre visszatérő gerinctréningek miatt, hanem azért is, mert

  • itt minden héten 9 féle edzést hozunk neked és egy nyújtást
  • az edzéseket bármikor elindíthatod, és akárhányszor megismételheted
  • mert formatornázhatsz, kardiózhatsz, jógázhatsz, pilátesezhetsz, gerinctréningezhetsz, piloxingolhatsz, total body-zhatsz, latin fitneszelhetsz vagy zumbázhatsz, maminbabázhatsz... mindenből kapsz kóstolót
  • nem kell semmi hozzá, csak te, egy tornacipő és ha nincs súlyzód, akkor jó lesz egy fél kiló porcukor is vagy a kilós liszt a spájzból, egy kismackó a gyerekszobából és egy harisnya. Mindent helyettesítünk, mindennel ;)
  • ezeket az edzéseket szakértők rakták össze, akik maguk is anyukák. Tudják, hogy nem szórakozunk más idejével és hatékony órákat hoznak, ami után a tested-lelked felfrissül
  • mert a videótár havidíja csak 5000 forint, ezért legalább 36 órát kapsz tőlünk, és még egy fantasztikus közösséget is, ahol rád figyelünk!