Kijelentkezett felhasználó kép

Fejedelmi ezres - Nóri

Fejedelmi ezres - Nóri
Próbáld ki a videótárunkat egy hétig ingyen Kipróbálom

A történet mindig alakul valahogy, néha van ráhatásunk, néha csak sodródunk az árral, de talán az itt tornázó lányok/asszonyok/nők is elmondhatják magukról, hogy tornával könnyebben lehet az akadályokat venni. Ahogy Nórinak is a lenti írása alapján. 

"2018 májusától tornázom a GYA-val. Amikor elkezdtem, 44 éves, 2 gyermekes, munkába már visszatérő, énidővel eléggé rosszul álló, de mozogni és élni szerető nő voltam. Azt gondoltam, hogy a család a legfontosabb, benne a párkapcsolattal mint alappal. Ez nekem megadatott, de mindig az volt az érzésem, hogy az „igazi Nóri” az „előző életemben”, gyerekek nélkül voltam. Ezt a magamat kerestem, ennek volt része a biciklivel közlekedés a városban, a sok torna, a hiányolt tánc, a munkák, amiket szeretek.
Most - bő 4 év múlva –, 1000 tornával a hátam mögött, 3 gyermekes anya vagyok, ismét GYED-en, sok mindent elölről kezdve. 46 és fél évesen szült 3. gyermekemmel voltam a legfittebb terhes (hála, GYA!), és az ő születése után éreztem először, hogy megérkeztem a családba, hogy az „önálló, független nő”- és az „anya”-énem összeér, hogy ez az egyetlen az én életem és nem vágyom másba, hogy nincs értelme arra várnom, hogy már nem leszek ennyire anya, mert az soha nem fog eljönni.
Ezalatt az észrevétlen folyamat alatt tornáztam 1000-t, és igazából még ebben is benne vannak a gyerekeim, pontosan 66 gyerektorna ponttal, a baba-mamától a kiskamasz tornáig és ez tök jól van így.
Semmi más nincs számon tartva ezalatt a 4 év alatt: nem tudom, hányszor keltem éjszaka, hány kakaót csináltam, hány altatódalt énekeltem, hány órát tartottam on- és off-line, hányszor robbantam fel magamban értekezleten, hányszor veszekedtem, hányszor szeretkeztem, hányszor sírtam, hány fröccsöt ittam és még abban sem vagyok biztos, hányszor voltam covidos.
És ami a legsúlyosabb: nem tudom, hova lett a „párkapcsolati alap”? Nincs számon tartva, hogy hány oda-nem-figyelés, hány kimaradt érintés, hány kimondatlan szó vezet ahhoz, hogy már nem vagyunk ott egymásnak. Minden tornaprogramhoz oda van írva: „még hatékonyabb étrenddel”. Hát nekem a leghatékonyabb fogyasztószer a párom őszintesége, a párkapcsolat megborulása, az érzés, hogy elveszthetem, amiről azt hittem, adott. Az utóbbi hónapokban nem az 1000. GYA pont megszerzése volt a legfőbb célom, hanem az őszinteség, a figyelem megtartása, a párkapcsolat megmentése(?), megélése, de innentől ez már nem csak az én sztorim. Nekem kell hozzá a torna is, ami a testemnek keretet, élvezhető formát ad, feszültséget vezet le és kikapcsol. De a lényeg máshol van. Legyen!
"

 

Ha kéne egy kis feszkó csillapítás, úgy érzed, hogy szükséged lenne levezetni a felgyülemlett negatív energiákat, de nem tudod merre indulj, akkor neked ajánljuk a Programválasztónkat, ha pedig segítségre van szükséged, vedd fel fel velünk a kapcsolatot a szerintem@gyerunkanyukam.hu e-mail címen!