Kijelentkezett felhasználó kép

Fejedelmi ezres - Vecus

Fejedelmi ezres - Vecus
Próbáld ki a videótárunkat egy hétig ingyen Kipróbálom

Vicus fejedelmi ezres történetéből kiderül, hogy csak elkezdeni nehéz ezt a dolgot, utána folytatni már olyan, mint a biciklizés. Sose szégyen picit könnyebbet választani (akár edzést, akár programot) és igenis becsületre méltó az 1000. ponton bármelyik szinten tartani. Mert már EZERSZER odaálltál a szőnyegre és tettél magadért! 

"Az én történetem 2018-ban kezdődött, amikor ajàndékba kaptam a védőnőnktől a Szülés Utáni Regeneráló Programot egy pályázaton való részvételért cserébe. Soha nem hallottam még a Gyerünk, anyukámról, így a papír szépen bekerült a fiókba, nem tudtam mi ez. De valahogy a kezdő dàtum megragadt a fejemben, ezért a programrajt előtt megkerestem a levelet, elolvastam rendesen, és utánanéztem, mi is ez a tornaközösség.

Életem egyik legjobb döntése volt, hogy fél évvel az első kisfiam megszületése után belevágtam. Akkor még nem tudtam, hogy ennyire meghatározó része lesz az életemnek az otthoni torna. Az első program után jött a következő, a következő és a következő. 

Néha szàrnyaltam, motivált voltam, néha kötelességtudatból tornàztam, nem volt kedvem, de mire a végére értem az edzésnek, mindig elöntött a büszkeség, hogy megcsináltam. Volt hogy csak nyújtani volt kedvem, vagy a gátizom tornát csináltam végig, de jártam már a legerősebb programokban is, ahol a plank már csak pihenőpóz. Így tavaly nyáron, 37 évesen, két gyerek után voltam életem eddigi legjobb formájában. 

Most harmadszor kezdem a "ranglétrát" elölről, ezért is fura most ezt a beszámolót megírni, mert azt gondoltam, hogy majd a legerősebb programokban leszek már, amikor elérek a fejedelmi 1000 ponthoz, erre most regenerálódom a harmadik szülésemből, és az első szinten topogok. 

Sokan lehetetlennek tartják a gyerekek születése utáni otthoni tornát, én kihívásként tekintek rá, megoldandó feladatot látok benne. A csalàd igényeihez igazítva tornàztam már hajnalban, alvàsidőben, éjszaka, vagy épp a vasárnapi ebéd főzése közben.

4,5 év alatt 3 csodálatos gyermekem született, mégis megviselt az a testi és lelki hullámvasút, ami ezzel járt.

A testi fejlődésen túl ezért még fontosabb az, amit mentálisan tud adni az edzés. Ez az én időm, ez rólam szól, amitől jobban érzem magam, levezethetem a napi feszültséget, kiereszthetem a gőzt. A sport gyógyítja a lelket, az enyémet legalábbis biztosan.

A távlati cél az, hogy a gyerekeimnek egy egészséges, sportos anyukája maradjak, mellyel nekik is példát mutatok."

Ha te is kaptál a történet sorai után, hogy elkezdj velünk tornázni, de nem tudod, hogy merre kezdj el nézelődni, akkor neked ajánljuk a Programválasztónkat, ha pedig segítségre van szükséged, vedd fel fel velünk a kapcsolatot a szerintem@gyerunkanyukam.hu e-mail címen! 

Ha szeretnél mindig időben értesülni az újdonságokról és a hírekről, iratkozz fel a hírlevelünkre!