Kijelentkezett felhasználó kép

Gyere, rakd rendbe a hátad!

Gyere, rakd rendbe a hátad!
Próbáld ki a videótárunkat egy hétig ingyen Kipróbálom

Mégpedig okkal. A tartásunk többnyire csapnivaló, ott görbül, ahol nem kéne, ott egyenes, ahol kéne, lóg a fejünk, nézzük a telefont görnyedten, előretolt nyakkal monitorozunk, C-betűben szoptatunk, lehetetlen pózokban emelünk, csípőnkön gyereket cipelünk. Utána pedig fájunk, az edzéseken kímélőbb verziókat választunk, néha meg egyszerűen nyögünk.

A Költözz vissza a testedbe! kihívást azért hoztuk létre, mert túl jól ismerjük ezeket a tüneteket és azt is, hogy hajlamosak vagyunk a prevenció helyett a tűzoltásra koncentrálni, és csak akkor cselekedni, amikor már tényleg baj van. Februárban közösen rendberaktuk a gátizmainkat, megtanultuk, hogy rövid idő alatt hatalmas változást érhetünk el, és új szokásokat is kialakíthatunk egy kis tudatossággal és minimális plusz idővel. Ami persze tudjuk, hogy nincs, de mégis kipréseljük, ha muszáj. És magunk miatt igenis muszáj. 

Szóval itt az idő és a lehetőség, hogy megint összekapaszkodjunk, és tovább meneteljünk az úton önmagunk felé. Ha beleállsz ebbe a kihívásba is, megkapod azt a tudásanyagot és gerincbarát személetet, ami átsegít majd a hétköznapokon, ami megtámaszt a legnehezebb helyzetekben is, és ami az edzéseidet is magasabb szintre emelheti. 

Szóval, ha jöhet a szálegyenes tartás, a fájdalmak nélküli ébredés, a megváltozott testérzet, az erős és mégis laza vállöv, a stabil derék és egy kis lazítás is, akkor ugorj fel a közös vonatra, és Rakd rendbe a hátad!

Április 22-én közösen indulunk a Tartásjavító tanfolyammal, és 4 héten át heti 3-szor 20-25 percben folytatjuk a költözködést és az építkezést. A stabil gátizmok mellé stabil core- és hátizmok dukálnak. 

A gyakorlás előtt pedig ajánljuk kérdőívünket, hogy egy kicsit ránézhess a mostani állapotodra: kattins és töltsd ki a kérdőívet!

A Költözz vissza a testedbe! kihívás három részből áll, amit az egymást követő kihíváskörök idején pipálhatsz ki: