Kijelentkezett felhasználó kép

Találkozz velünk a BabaMama Expón!

Találkozz velünk a BabaMama Expón!
Próbáld ki a videótárunkat egy hétig ingyen Kipróbálom

Tizenkilencre lapot húzni a legjobb: ezt már megtanultuk a Gyerünk, anyukám! csapatában. Az van, hogy forgatunk, mint az őrültek, van két szupertitkos ötletünk (amit már alig bírunk nem elmondani nektek), ráadásul be vagyunk zsongva, hogy végre kikerült a Csak pasik program, ami a tavalyi Puzzle Program pályázatának dobogós helyezettje. A koncepciót és az alapvető vázat az évek óta kitartóan velünk tornázó Kaszás Melinda alkotta meg, ti pedig beszavaztátok a legjobb ötletek közé. Úgyhogy mi most először rukkoltunk elő egy olyan programmal, amiben csak pasi edzők vannak. Szóval van izgalom, bőven.

Erre néhány hete Orbán Kati azt mondja: csajok, mi lenne, ha kimennénk a BabaMama Expóra? Ültem kukán, néztem Nórira, hogy egyáltalán melyik bolygón vagyunk, aztán elég volt nettó tizenkét perc arra, hogy bezsongjunk, és mindenki azt mondja: IGEN! És elkezdődött egy őrült ötletelés, hogy mit kezdjünk magunkkal egy néhány méteres standon. Én sört akartam csapolni, Nóri már tornázós lufikat látott maga körül, Kati pedig kis túlzással egy anya kaszinót képzelt el oda, amikor húztunk egy vonalat és megpróbáltunk visszatérni a Föld nevű bolygóra.

A legjobb dolog, amit kitaláltunk, az még titok! :) És a második legjobb dolog is. És lesz egy csomó tök jó nyereményünk, én megőrülnék a boldogságtól, ha néhány éve Gyerünk, anyukám! tornásznőként ilyet nyerhettem volna. De most hallgatnom kell még, mint a sír: majd november 24. péntektől már elárulhatom és meg is nézhetitek élőben, mi mindent fundáltunk ki.

De elmondom, amit lehet :D

A legfontosabb, hogy november 24-25-26-án, tehát mindhárom napon kint lesz NÓRI és mindig ott lesz vele néhány ember a stábból, de ami még ennél is szívmelengetőbb, az az, hogy ti is ott lesztek velünk. Mármint nem csak nézelődő anyukaként, hanem jön néhány Gyerünkanyuka tornásznő, akik már jó ideje velünk tornáznak.

Szóval gyertek, ott leszünk a Budapest Sportarénában, majd küldünk nektek friss híreket a helyszínről, hogy semmi jóról ne maradjatok le.