Kijelentkezett felhasználó kép

Vigyázz, kész, early bird!

Vigyázz, kész, early bird!
Próbáld ki a videótárunkat egy hétig ingyen Kipróbálom

"Ez az a hét, amikor régebbi és új tornásznőink arról döntenek, hogy a következő, júliusi  közös startnál melyik 8 hetes programunkat kezdik el. Aki már most tudja, mire vágyik, az kedvezményes áron szerezheti meg a kiszemelt nyári tornaprogramot” - mondja Kádár-Papp Nóri, aki szerint ebben az egyhetes időszakban nemcsak a kedvezmény a fontos - "Szerintem az a tény se elhanyagolható, hogy ezen a héten születik meg a terved arról, hogy a következő időszakban mit fogsz csinálni. Nagyon izgalmas ennyivel előre döntéseket hozni."

A Gyerünk, anyukámnál gyakorlatilag nyolc hetes periódusokból áll az életünk. Készülődünk, belevágunk, tornázunk, tervezgetünk, megvalósítunk, újratervezünk, lezárjuk - és átnyergelünk a következő 8 hétre. Így megy ez egész évben. Ebbe a közösségi tornázásba lehet most vasránapig 10% kedvezménnyel beszállni. 

Vess egy pillantást az elérhető programokra. Válaszd ki, hova húz a szíved. Arra csapj le kedvezményes áron. Így lesz mit várni. "Olyan ez - legalábbis nekem - mint egy szuper ajándék, aminek már előre örülök, de még nem csomagolhatom ki, amitől csak még izgalmasabbnak tűnik az egész" - teszi hozzá Harcsik Dóri.

Kérdezni ér, akár tőlünk, akár a többi tornásztól.

Vasárnap estig tart az early bird időszak, vessétek be ti is ezt a motivációs fegyvert (és persze a SZÉP-kártyátokat, mert azzal is vehettek nálunk tornaprogramot)!😉