Kijelentkezett felhasználó kép

2018. évi fogadalom csoportok

2018. évi fogadalom csoportok
Próbáld ki a videótárunkat egy hétig ingyen Kipróbálom

Mik azok az éves fogadalom csoportok?

Tavaly útjára indítottunk egy olyan kísérletet, ahol 50 anyukát egy mentorral az élükön egész évre csoportba rendeztünk pusztán az alapján, hogy mit szeretnének az adott évben elérni. Ez a közös éves cél volt bennük a közös és az, hogy ezt valamennyire a Gyerünk, anyukám berkein belül tervezték megvalósítani. És egy év alatt kiderült, hogy ennek a sorsközösségnek elképesztő ereje van.

A 2017-es fogadalom csoportok résztvevőinek értékelése

2017. év végén ezt írták a tagok a fogadalom csoportokról:

Mit adott Neked ezt a csoport?

  • “Jó ismeretségeket, kontrollt, hogy ne szálljak el, ne fulladjak bele a kifogásaimba. Egyfajta "jó lelkiismeret" volt.”
  • “Nagyon sokat! Kemény munka volt ez az év, amit egyedül, társak nélkül nem tudtam volna végigcsinálni! Soha nem sportoltam ilyen tartósan és rendszeresen az életemben még és nagyon jól érzem magam a bőrömben”
  • “Az új szokás bevezetésében a legnagyobb segítség volt, hogy ha felmentem a facebookra- ami minden nap tuti megtörténik, rögtön szembe jött egy új üzenet, téma, kihívás, megosztott gondolat, kín, öröm. Fókuszban maradt a téma”
  • “Sikerült tényleg visszahoznom az életembe a mozgást. 2. szülés után kerestem a lehetőségeket valami tornára, de vagy az időpont vagy a helyszín nem klappolt. Már majdnem feladtam, hogy nem lesz ebből semmi, amikor szembejött a hirdetés.. Rengeteget tanultam ebben az évben, mert szinte hasonló problémákkal küzdött mindenki a csoportban és ez szerintem nagyon tanulságos. Büszke vagyok, hogy itt lehettem veletek és hogy végigcsináltuk az évet...közösen, együtt.”
  • “Nagyon sok támogatást kaptam, mind Brigitől, mind a tagoktól. Ebben az évben kipróbáltam számos mozgásformát, amit talán sosem teszek meg, ha nincs a csoport. Futni kezdtem (voltam 10K-s versenyen) , táncoltam, meg egy csomó minden más, amit eddig hanyagoltam.”
  • “Több, mint -20 kilót= egészséget, új életmódot, új szemléletet és önbizalmat.”
  • “Mindennapi motivációt, jé példákat, erőt, humort:)”
  • “Keretet adott, megtartott, mankó volt a mélyrepülések idején. Motiváló volt, hogy együtt küzdök másokkal ugyanazért a célért. Mindig izgatottan várom ki es mikor oszt meg valamit a csoportban, jó érzés valahova tartozni és nem egyedül lenni egy problémával.”
  • “Egy olyan élményt, ami nekem sose volt. Egy hatalmas, lányokból álló baráti társaságot. Mindig fiú barátaim voltak.”

Ezt az erőt és összetartást továbbvisszük 2018-ban is!

A 2018-as fogadalom csoportok, célok, mentorok és egyéb tudnivalók

A tavalyi fogadalom csoportokból 8 önkéntes jelentkezett 2018. évi mentornak. Ők mind végigmentek egy év közös munkáján, ismerik és megélték annak minden nehézségét és szárnyalását.

Az alábbi éves célok mentén rendeződünk idén, ezekhez a csoportokhoz lehet most csatlakozni:

Pesti Kata:

2018-ban adok egy esélyt a sportnak! Már az iskolában kettes voltál tesiből, de inkább felmentést kértél. Utáltál kötelet mászni és szekrényt ugrani, de most mégis azt gondolod, felnőtt fejjel adsz még egy esélyt a sportnak. Hátha azóta változtak a dolgok és te is. - EBBEN A CSOPORTBAN MÉG VAN HELY, JELENTKEZZ MOST! JELENTKEZÉSI LAP az oldal alján.

Virág Andrea:

2018-ban megmutatom, hogy 45 fölött is van értelme belevágni! A gyerekek végre egy kicsit nagyobbak, fel tudsz lélegezni és arra gondoltál, hogy most végre eljött a te időd! - EBBEN A CSOPORTBAN MÉG VAN HELY, JELENTKEZZ MOST! JELENTKEZÉSI LAP az oldal alján.

Farkas Patrícia:

Nincs dráma, de 5-10 kilót ledobnék 2018-ban! Szeretnél fogyni. Nem túl keveset, de nem is olyan sokat és arra gondolsz, hogy egy csapatban, ahol másoknak is nagyjából ennyi extrájuk van, könnyen megtalálod majd a helyed. - EZ A CSOPORT BETELT!!!

Vigh Brigi:

2018-ban legalább 15 kilót ledobok! Az örök klasszikus, legalább 15 kiló makacsul ragaszkodik. Kellenének társak és támogatás a lerobbantásukhoz. - EZ A CSOPORT BETELT!!!

Khell Juli:

2018-ban a sport végre nem az állandó újrakezdésről, hanem a kitartásról fog szólni! Ezerszer fellángoltál az utóbbi években, de soha nem tartottál ki huzamosabb ideig. Megsérültél, ellustultál, nem találtad meg a neked való sportot, de úgy érzed, velünk sikerülhet a pályán maradni. - EZ A CSOPORT BETELT!!!

Bosits Csilla:

Kicsi gyerek-kicsi sport! Hogyan lehet egy egy éves vagy még kisebb baba mellett mozogni? Jó lenne egy olyan anyukás csoporthoz tartozni, ahol kivételesen nem a baba van a középpontban, hanem te és a te igényeid?

Győri-Gál Hajni:

2018-ban sem veszek vissza a lendületből! Hetek, hónapok óta lendületben vagy, szívesen és rendszeresen sportolsz. Viszont sokszor elgondolkozol, hogy meddig tart a lendületed. Ez a te csapatod, ha úgy érzed, hogy egy sportban aktív társaság segítene a motivációd fenntartásában. - EZ A CSOPORT BETELT!!!

Sajó Bori:

Három vagy több gyerek mellett sem lehetetlen! Ez itt a nagycsaládosok gyűjtője, akik nem elégednek meg annyival, hogy gyönyörködnek a sok gyerekben, szeretnének velük fogócskázni és kirándulni még sokáig. - EZ A CSOPORT BETELT!!!

Bobák Ági:

2018-ban vesszen az utolsó néhány makacs kiló! Minden szép és kerek lenne, ha eltűnne az integetőháj vagy a puha pocak. Nincs sok munka, de az az utolsó pár kiló makacsul ragaszkodik. Mutasson idén pár kilóval kevesebbet a mérleg, jó csapatban! - EZ A CSOPORT BETELT!!!

Ismerd meg a mentorokat itt.

Mikor kezdődik a fogadalom csoportok közös munkája?

A fogadalom csoportok munkája február 14-én indul és az első etap június végéig tart.

  • A közös munkát egy zárt Facebook csoport és egy opcionális, egyszerűsített haladási napló támogatják.
  • A zárt Facebook csoportban mindenféle témát meg lehet beszélni egymással. És természetesen a csoport összetartó ereje és a mentor heti rendszerességű támogatása erősítik a csapatot - hol kesztyűs kézzel, hol vasököllel :)
  • Minden csoportban minden anyukának van egy célja, amit a mentor betartat vele: ha kell jutalmaz, ha kell más módon motivál.
  • Ez a rendszer úgyis beszippant és bent tart, nincs külső minimum elvárás a tagok felé. Az majd belülről úgyis jön…
  • Minden fogadalom csoport maximum 40 főt fogad be annak érdekében, hogy megmaradjon a személyes jelleg és a mentorok igény szerint mindenkivel tudjanak egyesével is foglalkozni.
  • A fogadalom csoportokhoz február 14-ig lehet csatlakozni, azt követően az első, június végéig tartó etapba menet közben már nem lehet beszállni.

GYERE, CSATLAKOZZ TE IS AHHOZ A CSAPATHOZ, AMELYIK CÉLJÁVAL A LEGINKÁBB TUDSZ AZONOSULNI!

Hogyan vehetsz részt a fogadalom csoportok munkájában?

A részvétel ingyenes. A fogadalom csoportok tagságának egyetlen feltétele, hogy június végéig folyamatosan rendelkezz valamilyen Gyerünk, anyukám! tagsággal, ami lehet megújuló 30 napos Videótár hozzáférés vagy valamelyik 8 hetes programunk, vagy ezek tetszőleges kombinációja.

A jelentkezés módja: kérlek, töltsd ki ezt a Jelentkezési lapot és a csoportokat a jelentkezés sorrendjében töltjük fel.

JELENTKEZÉSI LAP

Ne gondolkozz túl sokat, mert még a végén megmagyarázod magadnak, miért ne pont most vágj bele :)

Ha kérdésed van, írj nyugodtan a tanacs@gyerunkanyukam.hu címre.

Üdv,

Nóri