Kijelentkezett felhasználó kép

NEKÜNK ÍZLIK - Szandra imádta a csirke capresét

NEKÜNK ÍZLIK - Szandra imádta a csirke capresét
Próbáld ki a videótárunkat egy hétig ingyen Kipróbálom

Az úgy kezdődött, hogy a Gyerünk, anyukám! stábjában mindenki szívesen főz az étrendből, ezért kitaláltuk, hogy megmutatjuk nektek: ez egyrészt tök könnyű, másrészt tök finom. Ezen a héten a most aktuális étrendből főztünk meg nektek egy-egy főételt, a hetedik kajamutogató Szandra. 

MI A KAJA?
Csirke caprese bulgurral

MIÉRT EZT VÁLASZTOTTAD?
Mert önmagában is nagyon szeretem a paradicsomot mozzarellával, a bulgur meg az egyik kedvenc köretem, így egyértelmű volt, hogy ezt fogom megfőzni. Ráadásul zöld pesztóból szinte mindig van itthon, mert nagyon szeretem különböző ételekhez használni extra ízesítőként.

KINEK KÉSZÍTETTED?
Magamnak 2 adagot.

MIBEN TÉRTÉL EL AZ ÉTRENDES RECEPTHEZ KÉPEST?
Nagyon szeretem az olivabogyót, de megsütve nem, úgyhogy nem tettem be a csirke mellé, hanem csak a végén tálaláskor dobtam rá pár szemet. Friss bazsalikomot nem tudtam venni, így szárítottat használtam.

HOL VETTED MEG A HOZZÁVALÓKAT? 
Általában ugyanabban a diszkontláncban vásárolok, úgyhogy most is ott vettem meg a hozzávalókat, viszont sima balzsamecet most nem volt, így az itthon lévő balzsamecetes salátaöntetet használtam. Illetve friss bazsalikomot sem tudtam venni, úgyhogy szárítottat használtam. Szerintem a hozzávalók közül talán a pesto beszerzése okozhat nehézséget, de ha talál valaki friss bazsalikomot, akkor abból tud készíteni házilag is.

MENNYI IDŐ VOLT AZ ALAPANYAGOK ELŐKÉSZÍTÉSE? A TELJES!
Kb. 10 perc.

MENNYI IDEIG KELLETT ÖSSZESEN A KONYHÁBAN LENNED?
Kb. 30 perc.

MIT CSINÁLTÁL MÉG FŐZÉS KÖZBEN?
Felhívtam anyukámat, ezt amúgy is gyakran csinálom, hogy főzés közben hívom fel.

OKOZOTT-E BÁRMI NEHÉZSÉGET A FŐZÉS SORÁN?
Nem, szerintem ez egy nagyon egyszerű recept, és onnantól, hogy a csirke bekerül a sütőbe, kb. nincs is már semmi dolgunk, csak a tálalás.

MI AZ ÖSSZ BENYOMÁSOD ERRŐL A RECEPTRŐL?
Szerintem egy relatíve könnyű recept, nem kell hozzá semmilyen extra konyhai tudás, és az elkészült étel pedig finom, és mégis extrább, mint egy "sima" sült hús.

NEKED HOGY ÍZLETT?
Nagyon ízlett, mivel szeretem a paradicsomot, a mozzarellát, és a pesztót is, szóval nálam ez telitalálat volt ez az ízkombó.

MÁSKOR IS EL FOGOD KÉSZÍTENI?
Igen. Van még 1 adag holnapra :) Ezt a receptet egyébként az általános étrendünkben találjátok.

MELYIK ÉTRENDÜNKET FŐZÖD SZÍVESEN?
Az általánost.