Kijelentkezett felhasználó kép

Nóri ajánlja középhaladóknak

Nóri ajánlja középhaladóknak
Próbáld ki a videótárunkat egy hétig ingyen Kipróbálom

Könnyű elveszni a sok jobbnál jobb program között, tudom :)

Nekem jutott a középhaladó szint bemutatása. Először is, honnan ismered fel, ha egy program középhaladó? A program neve mögött Plusz szóval jelöljük.

Akkor válassz ezek közül, ha heti 2-3 alkalommal mozogsz valamit, valahol, valakivel. Mindegy, hogy mit csinálsz, de pár hónapja elszánt vagy :)
Ezen a szinten 4 ajánlatom is van:

  • Az Alakformáló Pluszt akkor válaszd, ha nem ijedsz meg a gondolattól, hogy időnként meg fogsz izzadni. Intenzív alakformálás extra fókusszal a has-láb-popsi szentháromságon. Akik már csinálták, azt mondják, hogy ezen a szinten is meglepően jól formál, az órák változatosak, és a tornásznők tartása, állóképessége is sokat javult.
  • A Tónus Plusz szintén egy teljes testet célzó, komplex program, viszont itt kevésbé izzasztó, inkább statikusabb erősítő órákkal találkozhatsz. A visszajelzések szerint a törzs körüli izomfűző erősödése, a has és hát formálódása és a tartás javulása látványos. 
  • A Jóga Plusz öt edzővel, öt stílussal várja azokat, akiknek minimális jógás előéletük van már. Vinyasa Flow, Gokul Vinyasa, Inside Flow és női jóga a menü. Ha szemezel a jógával, viszont kezdő vagy, keresd a Jóga Startot
  • A Pilates Plusz pedig három oktatóval hívja azokat, akik néhány Pilates órán már részt vettek életükben, és most azt érzik, hogy ebből nem elég. Pilates szűzeknek bőven tartogat kihívást a program.