Kijelentkezett felhasználó kép

Új külsőt kaptak a programok

Új külsőt kaptak a programok
Próbáld ki a videótárunkat egy hétig ingyen Kipróbálom

Eljött az ideje a GYA programok webes megjelenítésén pár ráncot felvarrni

 

Elkészültünk egy új modullal, első fecskék gyertek, próbáljátok ki és adjatok nekünk visszajelzést, hogy jó úton járunk-e!

 

Június 14. és július 4. között minden jelenleg futó program kipróbálható az új nézetben is. Pár fontos infó ezzel kapcsolatban:

 

  1. Az új és a régi nézet ide-oda kapcsolgatható, bármikor kipróbálhatod az újat és bármikor visszatérhetsz a régi nézetre. A szokásos program felületen egy ilyen sárga sávban tudsz ide-ode kattintani a régi és az új dizájn között. (Itt lent ez csak egy illusztráció, nem egy kapcsoló :) ide ne kattints!)

  1. Csak a programok HETI NÉZET és TELJES NÉZET felülete készült el az új dizájnnal, a többi felületen nincs változás

  2. Csak a "klasszikus" programok felületén látszik az új dizájn, a Kilométerfaló futó programok, a Trimeszter program, a videótár és a tanfolyamok felülete egyelőre változatlan!

  3. Bátran nézd a felületet mobilon és tableten is, azokra is optimalizáltuk a nézetet

  4. Ha technikai problémád adódna, kérlek, ezen keresztül adj visszajelzést róla: https://forms.gle/98LpB4BEffhbCx3S7

  5. Az általános tetszik/nem tetszik észrevételeidet kérlek, itt oszd meg velünk: https://forms.gle/ehJiEYDMNzrp69Rw6 

  6. A képernyőt úgy terveztük, hogy a min. szélessége 375px. Ezzel szemben vannak olyan "kis képernyős" telefonok, amik ennél kisebb felbontással rendelkeznek: ez a működést nem befolyásolja, de a megjelenítés nem lesz rajtuk ideális. 

Minden visszajelzésnek nagyon örülünk, ha tetszik az új irány, akkor folytatjuk majd a többi termékre és a többi fülre is a fejlesztést! Köszönjük a segítséget!