Kijelentkezett felhasználó kép

Hamarosan szülő anyukák, gyertek, játsszatok!

Hamarosan szülő anyukák, gyertek, játsszatok!
Próbáld ki a videótárunkat egy hétig ingyen Kipróbálom

Ha van kedved egy vidám kis játékhoz, tippeld meg a születendő babád adatait és nyerj! És ha tornázni is van kedved, csatlakozz a Trimeszter Kismama Tornaprogramunkhoz is.

 

Töltsd ki legjobb tudásod / női megérzésed :) szerint ezt a kérdéssort a születendő gyerekedről majd havonta bekérjük a valós adatokat. A legpontosabban tippelő anyukák nyernek!

 

 

 

Ha vágysz egy biztonságos és megfontolt testmozgásra a terhesség alatt is, csatlakozz a Trimeszter Kismama Tornaprogramunkhoz. A program kifejezetten azokra a területekre koncentrál, amik a babavárás alatt fokozott igénybevételnek vannak kitéve. Bármikor becsatlakozhatsz, és akár hat hónapon át mozoghatsz velünk, edzőinkkel és azokkal a kismamákkal, akik hasonló időpontban fognak szülni mint te. Mindig a terhességi korodnak megfelelő gyakorlatokat végzed majd, minden szükséges információt, gyakorlatot és mozgásformát egy helyen, kompakt módon kapsz meg – ahogy arra neked szükséged van! Tartsd fenn a kondidat, és minimalizáld a terhesség és a szülés hatását az izomzatodra. Készülj fel testben és lélekben egyaránt a nagy napra!

 

KATTINTS IDE A TRIMESZTER KISMAMA TORNAPROGRAM RÉSZLETES LEÍRÁSÁÉRT