Kijelentkezett felhasználó kép

Indul az angol nyelvű GoMomGo közösség

Indul az angol nyelvű GoMomGo közösség
Próbáld ki a videótárunkat egy hétig ingyen Kipróbálom

Válj te is alapító taggá: próbáld ki az angol órákat és hívd meg külföldi ismerőseidet a zárt GoMomGo csoportba!

Sziasztok! 

Ahogy azt már több csatornán keresztül is meséltük, elindítottunk egy kísérletet: a Gyerünk, anyukám! angol nyelvű testvér-projektjét, a GoMomGo közösséget. Egy angol nyelvű, nemzetközi mozgalmat szeretnénk építeni, ami ugyanazokat az értékeket képviseli mint a magyar közösség, de az összekapcsoló nyelv történetesen az angol nyelv lesz - hogy több emberhez is el tudjon jutni az üzenet, és több ember is megélhesse azt a közösségi támogatást, amit a magyar GYA közösségben nyújtotok egymásnak. 

 

A kísérlet ma indul és december 31-ig tart!

 

Első lépésben létrehoztunk egy angol nyelvű zárt csoportot, ahol a vállalkozó kedvű külföldi anyukák le tudják tesztelni az angol nyelvű edzéseket és meg tudják szavazni, kivel lenne kedvük rendszeresen is tornázni januártól az angol nyelvű GoMomGo portálon.

 Csatlakzott te is a januártól induló, angol nyelvű Gyerünk, anyukám csoporthoz, légy alapító tag!

Ha van kedved részt venni egy ilyen nemzetközi projekt alapkőletételében és építésében, akkor kétféleképpen tudsz csatlakozni hozzá:

  1. Ha magyar GYA követő vagy, akkor próbáld ki az angol nyelvű edzéseket és adj róluk visszajelzést nekünk.

  2. Ha van olyan külföldi ismerősöd, aki szívesen csatlakozna a GoMomGo Pioneerok csapatához, akkor irányítsd őt a zárt GoMomGo FB csoportunkba.

 

1. Ha magyar GYA követő vagy, hogyan éred el az angol edzéseket kipróbálásra?

  1. Vedd meg a GYA oldalán az ingyenes GoMomGo terméket: https://www.gyerunkanyukam.hu/product/view/gomomgo 

  2. Minden héten elérsz ott egy angol edzést 

  3. Tornázz és értékelj :)

 

2. Ha van olyan külföldi ismerősöd, aki szívesen csatlakozna a GoMomGo Pioneerok csapatához, hogyan tudod ajánlani a GoMomGo közösséget?

  1. Ebben a zárt csoportban gyűlnek az angolul tudó nemzetközi anyukák, akik szívesen tornáznak és élnek közben közösségi életet, ide hívd meg őket: https://www.facebook.com/groups/952231815272213 Kicsit undok, tudjuk, de ide most 2 hónapig csak külföldi anyukák tudnak belépni, még egy pici türelmet és megértést kérünk a magyar anyukáktól!!!

  2. Ezen a linken olvasható egy kis infó anyag a GoMomGo projektről, ez egy rövid kedvcsináló oldal, ezt is nyugodtan osszátok meg vagy továbbítástok: www.gomomgo.com

 

Az éles, angol nyelvű portál januárban indul, addig csak az edzők ingyenes tesztelése folyik a zárt csoportban - no meg a szokásos barátkozás és ismerkedés… :)

 

***JÁTÉK***

 

Válj te is Alapító taggá az angol közösségben!

Minden ajánlást nagyra értékelünk, mert minél színesebb a nemzetközi közösség, annál vidámabb és érdekesebb lesz a GoMomGo projekt.

Hívd meg a külföldi ismerőseidet és zsebeld be hálánkat érte :)

  • Minden ajánló, aki hatására legalább 2 nemzetközi anyuka csatlakozik a GoMomGo csoporthoz, kap egy 30 napos Videótár kupont.

  • Minden ajánló, aki hatására legalább 5 nemzetközi anyuka csatlakozik a GoMomGo csoporthoz, kap egy tetszőleges 4 hetes GYA kurzus kupont.

  • Minden ajánló, aki hatására legalább 10 nemzetközi anyuka csatlakozik a GoMomGo csoporthoz, kap egy tetszőleges program kupont.

  • Minden ajánló, aki hatására legalább 15 nemzetközi anyuka csatlakozik a GoMomGo csoporthoz, kap egy tetszőleges program + 4 hetes étrend kupont.

  • Aki hatására pedig a legtöbben csatlakoznak december 31-ig, az kap egy 3 hónapos tetszőleges GYA termékcsomagra beváltható habzsi-dőzsi kupont :)

Minden új tagtól, aki belép a zárt GoMomGo csoportba megkérdezzük, kinek az ajánlásával érkezik, úgyhogy ezt majd tudjuk adminisztrálni :)

A játék december 31-ig tart!

 

Várunk mindenkit sok szeretettel a magyar portálon történő tesztelők között, a nemzetközi ismerős anyukákat pedig a zárt GoMomGo FB csoportban!

 

(A zárt FB csoport kizárólag ebben a kezdeti tesztfázisban ennyire zárt, hogy oda csak külföldieket engedünk be, mert kifejezetten rajtuk szeretnénk kipróbálni az angol órákat, de amikor indul majd a GoMomGo angol portál, már szabadon lehet válogatni mindenkinek abból a kínálatból is.)

 

Ha bármi kérdésetek, javaslatotok lenne, nyugodtan keressetek minket! (szerintem@gyerunkanyukam.hu)

 

Üdv,

Nóri, Kati, Dóri