Kijelentkezett felhasználó kép

Ötös szintű edzésre vágyók, ide!

Ötös szintű edzésre vágyók, ide!
Próbáld ki a videótárunkat egy hétig ingyen Kipróbálom

A stábból Mogyorósi Kriszta az, aki a legnagyobb varázslója a videótárnak, hiszen nem csupán a felvételekért felel gyártásvezetőként, hanem ő is válogatja össze azt a heti menüt, ami utána nálatok landol. A kilenc féle edzés és egy nyújtás közül most az ötös erősségű órákról mesél nektek, amit hétről hétre elérhettek annyi más erősségű óra között. 

A legerősebb óratípusainkban 3 edző rotál heti váltásban: Nóri a Formatorna Extrával, Isti az Interval Cardióval és Barbi a Total turbo traininggel. Ezek kb. 4-5-ös szintű órák. Szóval harcedzett tornásznőknek ajánljuk!

1. FORMATORNA EXTRA NÓRIVAL
Anyagcsere turbózó, állóképesség javító és erősítő edzés. Kifejezetten haladó, "gatyaszaggató" óratípus. Ti pedig így vélekedtek Nóri óráiról:
"Azta.....! Én 10 csillagot szeretnék adni....miután életben maradtam valahogy..."
"Nagyon-nagyon jól esett, igazi színfolt volt a videótárban. A zene még 5 pontot ért, nagyon szerettem, ebből is látszik, milyen öreg vagyok."
"Párját ritkítóan nagyon jó edzés volt! Nagyon élveztem! ;)"

2. INTERVAL CARDIO ISTIVEL
A közepes és magas intenzitású Interval Cardio edzésen koreográfia nélküli erősítő és kardio blokkok váltják egymást, melynek során hangsúlyos a hasizom edzése. Az óra gyakorlatanyaga koreográfia nélküli. Az edzés során erősítő blokkok és intenzív, kardió részek váltják egymást. Nektek pedig ez a véleményetek Szőts Isti óráiról:
"Egy roppant kimerítő hét péntekjén vettelek elő a videótárból. Több volt, mint felüdülés, nem maradt bennem rossz érzés, és még az edzés is szuper volt. :) Köszi, jövök máskor is! <3"
"Hú ez kemény volt...de legalább érzem,hogy élek"
"Drága egyetlen IstOne! Bevallom, a tizenkettedik percben nem voltam róla meggyöödve, hogy végig tudom csinálni az edzést, minden porcikám be volt állba, minden izmom izomlázas, de olyan szépen végigvezettél, hogy eljött a pont, amikor "mindenmindegy"! Olyan fantasztikus, IstOne-os, változatos edzés volt, minden perce egy ajándék! Semmit nem hagytál ki, mindenem ég, olyan tuti érzés, el sem tudom mondani! Köszönöm!"

3. TOTAL TURBO TRAINING BARBIVAL
Eszköz nélküli, saját testsúlyos dinamikus óra. Egyszerű és könnyen követhető gyakorlatok változatos kombinációi, váltakozó intenzitással, mely nemcsak a kondit és állóképességet, hanem a koordinációs készséget is fejleszti. Az erősítő és kardió részek blokkosítva vannak, vagy gyakorlatlánccá fűzve, vagy pedig köredzés formájában.
"Szuper volt, tetszett, hogy mindig kaptunk alternatívákat is. És Barbi csodás mosolya mindig adott egy kicsi plusz löketet a nehezebb részeknél.:)"
"Ismételtem! Most istennőnek érzem magam! Kőkemény volt. Köszi Barbi!"
"Köszi, hogy kicsináltál. Nagyon jól esett, én saját magammal soha nem lennék ekkora szadista."

GYERE, PRÓBÁLD KI!
A 4 hetes videótárunk pont neked való, nem csak a hétről hétre visszatérő nindzsa órák miatt, hanem azért is, mert

  • itt minden héten 9 féle edzést hozunk neked és egy nyújtást
  • az edzéseket bármikor elindíthatod, és akárhányszor megismételheted
  • mert formatornázhatsz, kardiózhatsz, jógázhatsz, pilátesezhetsz, gerinctréningezhetsz, piloxingolhatsz, total body-zhatsz, latin fitneszelhetsz vagy zumbázhatsz, maminbabázhatsz... mindenből kapsz kóstolót
  • nem kell semmi hozzá, csak te, egy tornacipő és ha nincs súlyzód, akkor jó lesz egy fél kiló porcukor is vagy a kilós liszt a spájzból, egy kismackó a gyerekszobából és egy harisnya. Mindent helyettesítünk, mindennel ;)
  • ezeket az edzéseket szakértők rakták össze, akik maguk is anyukák. Tudják, hogy nem szórakozunk más idejével és hatékony órákat hoznak, ami után a tested-lelked felfrissül
  • mert a videótár havidíja csak 5000 forint, ezért legalább 36 órát kapsz tőlünk, és még egy fantasztikus közösséget is, ahol rád figyelünk!

Aki pedig csak az ötös szintű edzésekre vágyik, annak ajánljuk a 8 hetes programjainkat: a Szuperhasat, a Popsizmot, az Alakformáló Ninját és a Spártát!